Bu cevabı bekliyordum. Arkadaşın hangi klavyeyi aldığını sormadan lütfen böyle öneriler sunmayın. Belki de sizlerin yorumunu görüp alacaktı. Alacağı klavye belki de Gamakay MK61.Optik switch kullanan klavyeye takamaz mekanik switchleri.
Bu cevabı bekliyordum. Arkadaşın hangi klavyeyi aldığını sormadan lütfen böyle öneriler sunmayın. Belki de sizlerin yorumunu görüp alacaktı. Alacağı klavye belki de Gamakay MK61.Optik switch kullanan klavyeye takamaz mekanik switchleri.
Bu cevabı bekliyordum. Arkadaşın hangi klavyeyi aldığını sormadan lütfen böyle öneriler sunmayın. Belki de sizlerin yorumunu görüp alacaktı. Alacağı klavye belki de Gamakay MK61.
Merhaba arkadaşlar. Konu ile alakalı benzer bir problemim var.
Herhangi bir 3-pin MX-CHERRY ve GATERON anahtarının şu anda OUTEMU anahtarlarına sahip klavyeye uyup uymadığını merak ediyordum. Bildiğim kadarıyla iki tip 3 pinli anahtar var. Biri normal olan, diğeri daha kalın olan. Aşağıda foto ekledim. Yardımcı olabilir misiniz?
Pekala hocam...Ne onerisi yapmisim ben bu konuda switch hakkinda bir oku bakalim.
"5 pin mekanik switch 3 pin mekanik switch ile uyumlu klavyede kullanilabilir plastik ayaklari keserek" demisim. Soyledigim yanlis mi? Kaldi ki onu da benden once eksik/hatali bilgi veren kisi icin yazmisim.
Emin ol yeteri kadar bilgi sahibiyim mekanik klavyeler konusunda.
K530 draconic modelinde benzer bir durumda outemu top ve bottom housing icerisinde gateron milky yellow switchlerin yay ve stemlerini kullanmak zorunda kalmistim bir kac sene once. O zamanki K530 pcbsine direkt uymamisti bendeki gateron, cherry ve kailh switchler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.