Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 7 Nisan 2023 #31 ayberkmv1 dedi: Şu Mazda 787'yi bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Parti malzemeleri satan dükkanda kuytu köşede buldum. En ufak yere bile bakın hocam bulursunuz. bonz dedi: Şahsen pek benim tarzım değil. Ben sevdiğim araçları alıyorum. Bakın; Genişletmek için tıkla... Şu Honda'yı bulmuştum almamıştım. Sonra da bulamadım.
ayberkmv1 dedi: Şu Mazda 787'yi bir türlü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Parti malzemeleri satan dükkanda kuytu köşede buldum. En ufak yere bile bakın hocam bulursunuz. bonz dedi: Şahsen pek benim tarzım değil. Ben sevdiğim araçları alıyorum. Bakın; Genişletmek için tıkla... Şu Honda'yı bulmuştum almamıştım. Sonra da bulamadım.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #32 Wayx dedi: Parti malzemeleri satan dükkanda kuytu köşede buldum. En ufak yere bile bakın hocam bulursunuz. Şu Honda'yı bulmuştum almamıştım. Sonra da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulsam direkt alacağım koyacak yerim yok ama o güzelliği bırakamam le mans ve GT3 araçları çok güzel Hot Wheels tarafında.
Wayx dedi: Parti malzemeleri satan dükkanda kuytu köşede buldum. En ufak yere bile bakın hocam bulursunuz. Şu Honda'yı bulmuştum almamıştım. Sonra da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulsam direkt alacağım koyacak yerim yok ama o güzelliği bırakamam le mans ve GT3 araçları çok güzel Hot Wheels tarafında.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 7 Nisan 2023 #33 Wayx dedi: Şu Honda'yı bulmuştum almamıştım. Sonra da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben 2-3 kere daha gördüm farklı yerlerde şans işi. Ama hiç istediğim araçları bulamıyorum ondan dolayı bayadır almıyorum.
Wayx dedi: Şu Honda'yı bulmuştum almamıştım. Sonra da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ben 2-3 kere daha gördüm farklı yerlerde şans işi. Ama hiç istediğim araçları bulamıyorum ondan dolayı bayadır almıyorum.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 604 Yer LTFM 7 Nisan 2023 #34 ayberkmv1 dedi: Bulsam direkt alacağım koyacak yerim yok ama o güzelliği bırakamam le mans ve GT3 araçları çok güzel Hot Wheels tarafında. Genişletmek için tıkla... Ah bir bulsam onlardan.
ayberkmv1 dedi: Bulsam direkt alacağım koyacak yerim yok ama o güzelliği bırakamam le mans ve GT3 araçları çok güzel Hot Wheels tarafında. Genişletmek için tıkla... Ah bir bulsam onlardan.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #35 Wayx dedi: Ah bir bulsam onlardan. Genişletmek için tıkla... Ben şansa buluyorum elimde bayağı GT3 araçları var. Le mans araçlarından daha pek yok lmp tarzı olanlardan tek cars serisindeki shu todoriki var.
Wayx dedi: Ah bir bulsam onlardan. Genişletmek için tıkla... Ben şansa buluyorum elimde bayağı GT3 araçları var. Le mans araçlarından daha pek yok lmp tarzı olanlardan tek cars serisindeki shu todoriki var.
M m.stts Yoctopat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Kasım 2023 #36 borisyeisar dedi: Artık pahalandı. Bende 250-300 tane var ama daha alasım yok fiyatlar yüzünden. Ender model arayışına girebilirsiniz belki. Ender modeller para eder. Treasure Hunt olarak geçer. Genişletmek için tıkla... Satmayı düşünür müsünüz bazı modelleri erkek arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum da
borisyeisar dedi: Artık pahalandı. Bende 250-300 tane var ama daha alasım yok fiyatlar yüzünden. Ender model arayışına girebilirsiniz belki. Ender modeller para eder. Treasure Hunt olarak geçer. Genişletmek için tıkla... Satmayı düşünür müsünüz bazı modelleri erkek arkadaşıma sürpriz yapmak istiyorum da