Hotmail'e giriş yapamıyorum

Anıl Akıncı

Hectopat
Yer
Istanbul Şişli
Daha fazla  
indir (1).png

Bi Arkadaşım bilgisayarıma bi program yapmıştı ondan sonra hotmaile ne zaman girmeye kalksam internet erişiminiz engellendi diyor. İnternette araştırıyorum fakat hiç bi tane bulamadım bilgisi olan var mı?

C:\ Windows\System32\drivers\etc dizinindeki hosts dosyasını kontrol edebilir misiniz? İzin verilmeyen sitelere eklenmiş olabilir.
hosts dosyasını başka yere koplayın, uzantısını .txt yapıp dosyayı inceleyin.

dediğiniz gibi yaptım fakat böyle yazı geldi;

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
yaptım ordada aynısıni diyor
eğer discordunuz var ise ekran açıp yapabilir miyiz?

İlk olarak İnternet'i kullanan tüm uygulamaları kapatın.
Modeminizi yeniden başlatın.
Bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarınızı sıfırlayın.
Buna ek olarak Aile koruması gibi ayarların açık olmadığından ve mesaj da belirttiği gibi Virüs yazılımınızın sizi engellemediğinden emin olun. Farklı tarayıcı yükleyip, onlar üzerinden girmeyi deneyin. Ayrıca sadece 32-Bit sürümü olan Yandex tarayıcısını önermem. Günümüz de 32-Bit yazılım demek, performans ve güvenlikten feragat etmek demektir.

Son düzenleme:
İlk olarak İnternet'i kullanan tüm uygulamaları kapatın.
Bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarınızı sıfırlayın.
Buna ek olarak Aile koruması gibi ayarların açık olmadığından ve mesaj da belirttiği gibi Virüs yazılımınızın sizi engellemediğinden emin olun. Farklı tarayıcı yükleyip, onlar üzerinden girmeyi deneyin. Ayrıca sadece 32-Bit sürümü olan Yandex tarayıcısını önermem. Günümüz de 32-Bit yazılım demek, performans ve güvenlikten feragat etmek demektir.

OperaGX Tarayıcısı nasıl acaba?

Opera tarayıcısını önermiyorum. Hız ve gizlilik olarak iyi değil. Ama tercih size kalmış. Mesela Opera eski geliştiricisinin yeni tarayıcısı Vivaldi var. Önerdiklerim arasında bulunuyor. Eğer görselliği hoşunuza gittiyse, ona bakabilirsiniz. Özelleştirme olarak Opera kadar iyidir. Zaten Opera GX, Vivaldi ve Razer ortaklığın da klavye ışığı ile uyumlu tema yaptıktan sonra çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Opera GX bellek ve CPU sınırlama ayarı ise bir işe yaramıyor. Eğer girdiğin site, senin sınırlarını aşıyorsa çöküyor. Eğer düşük bellek tüketimi ve detaylı özellik arıyorsan, Slimjet önerebilirim. Otomatik bellek temizleme, gizlilik ayarları, indirme ve parola yöneticisi, resim ve video çekme ayarı, reklam engelleyicisi var. Buna rağmen düşük bellek tüketiyor.

Son düzenleme:
İlk olarak Internet'i kullanan tüm uygulamaları kapatın.
Bağlantıdaki yazılım ile internet ayarlarınızı sıfırlayın.
Buna ek olarak aile koruması gibi ayarların açık olmadığından ve mesaj da belirttiği gibi virüs yazılımınızın sizi engellemediğinden emin olun. Farklı tarayıcı yükleyip, onlar üzerinden girmeyi deneyin. Ayrıca sadece 32-Bit sürümü olan Yandex tarayıcısını önermem. Günümüz de 32-Bit yazılım demek, performans ve güvenlikten feragat etmek demektir.

Bu arada bunu yaptım fakat bu da çalışmadı eğer discordunuz varsa ordan konuşup ekran açmamı ister misiniz ben halledemedim.

Bağlantıda ki yönergelere göre Aida64 HTML raporu oluşturun.
Raporu dosya yükleme sitelerinden birine yükleyip, bağlantısını paylaşın.

Buna ek olarak Windows güvenlik duvarınızı sıfırlayın.
Arama çubuğundan Windows güvenliğini açın. Sonra resimde gösterilen yöntemi uygulayın.

Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı