Hotswap klavye önerisi

Maksimum 3-3, 5 k

Toplayalım sana ama gmk 67 de RGB var mıydı hatıralayamayacağım. @Hyperciaa hocam var mı?

Switchler orijinal mi sormak lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

önerdiğim keycapsler fazla ışık geçirmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Toplayalım sana ama gmk 67 de RGB var mıydı hatıralayamayacağım. @Hyperciaa hocam var mı?

Switchler orijinal mi sormak lazım.

önerdiğim keycapsler fazla ışık geçirmez.

bu nasıl hocam çok güzel gözüktü gözüme kaliteli midir?

Bu nasıl hocam çok güzel gözüktü gözüme kaliteli midir?

Hocam benim dediğim gibi yapın siz. Hem toplarken zevk alırsın hem de dünyada tek sana özel olmuş olur.

@Hyperciaa hocam benden çok daha bilgili. Gmk67 ve keycaps kombosu iyidir ayrıca switch i rastgele ve iyi olandan attım ama sizin tercihinize bağlı sesli mi sessiz mi olacak? Hissi nasıl olacak gibi soruları cevaplamanız gerek.

Hocam benim dediğim gibi yapın siz. Hem toplarken zevk alırsın hem de dünyada tek sana özel olmuş olur.

@Hyperciaa hocam benden çok daha bilgili. Gmk67 ve keycaps kombosu iyidir ayrıca switch i rastgele ve iyi olandan attım ama sizin tercihinize bağlı sesli mi sessiz mi olacak? Hissi nasıl olacak gibi soruları cevaplamanız gerek.
hocam bu attığınız keycaps değil mi tam olarak ne attınız anlamadım

hocam bu attığınız keycaps değil mi tam olarak ne attınız anlamadım
sondaki

Hocam bu attığınız keycaps değil mi tam olarak ne attınız anlamadım.

Zuoya gmk 67 yazan klavyenin kasası.
PBT keycaps yazan keycapsler.
Onlardan sonraki de switch ama siz dediğim kriterleri belirtin ben size gece yazarım ya da yağız özel hocamı etiketleyerek ondan destek alabilirsiniz ben AFK'yım bir süre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı