AK820PRO bana daha mantıklı geliyor açıkçası.
O kadar fazla düşünmemiştim ama varsa bütçe yine doğru dediniz.
AK820PRO bana daha mantıklı geliyor açıkçası.
https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Kab...qid=1720533333&sr=8-2&th=1&tag=technopattr-21Mavi rengi alırsanız yazıları saydam ışık güzel çıkıyor bende zamanında sipariş ettim fakat o kadar şanssızım ki 1 ay bekledim ve gümrükten sebepsiz yere geçmedi ve kargoyu iptal ettiler![]()
Maksimum 3-3, 5 k
Toplayalım sana ama gmk 67 de RGB var mıydı hatıralayamayacağım. @Hyperciaa hocam var mı?
![]()
PBT Keycaps 127 tuÅları XDA profil İngilizce/korece/rusça klavye tuÅ kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
ZUOYA GMK67 özelleÅtirilmiÅ mekanik klavye kiti çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3-mod - AliExpress 7
![]()
Akko V3 Pro Schakelaars Tactiele/Lineaire Schakelaar voor Mechanisch Toetsenbord 45 Stuks Pack Vervangbare Outemu Gateron Cherry MX Sleutelschakelaar - AliExpress 7
Switchler orijinal mi sormak lazım.
önerdiğim keycapsler fazla ışık geçirmez.
Bu nasıl hocam çok güzel gözüktü gözüme kaliteli midir?
hocam bu attığınız keycaps değil mi tam olarak ne attınız anlamadımHocam benim dediğim gibi yapın siz. Hem toplarken zevk alırsın hem de dünyada tek sana özel olmuş olur.
@Hyperciaa hocam benden çok daha bilgili. Gmk67 ve keycaps kombosu iyidir ayrıca switch i rastgele ve iyi olandan attım ama sizin tercihinize bağlı sesli mi sessiz mi olacak? Hissi nasıl olacak gibi soruları cevaplamanız gerek.
sondakihocam bu attığınız keycaps değil mi tam olarak ne attınız anlamadım
Hocam bu attığınız keycaps değil mi tam olarak ne attınız anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.