Hotswap klavye önerisi

Sondaki klavyenin sesini ve hissiyat isteğine göre seçilen klavyenin en önemli parçası diyebilirim. (mekanik)

hocam düşündümde bu klavyeyi alıp sadece belli başlı tuşlarını özel tasarımlarla kullanıcam.

hocam düşündümde bu klavyeyi alıp sadece belli başlı tuşlarını özel tasarımlarla kullanıcam.
mesela özel özel tasarımlarla değiştiricem kendimde yapabilirim öyle daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.

Hocam düşündümde bu klavyeyi alıp sadece belli başlı tuşlarını özel tasarımlarla kullanacağım.

Mesela özel özel tasarımlarla değiştireceğim kendimde yapabilirim öyle daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.

Hocam bu arada hotswap dediğimiz şey switchin değiştirilebilir olması onun harici zaten neredeyse tüm klavyelerde keycaps yani tuşu değiştirilebiliyor sadece keycaps değiştirecekseniz illaki hotswap almanıza gerek yok.

Hocam bu arada hotswap dediğimiz şey switchin değiştirilebilir olması onun harici zaten neredeyse tüm klavyelerde keycaps yani tuşu değiştirilebiliyor sadece keycaps değiştirecekseniz illaki hotswap almanıza gerek yok.
evet hocam orasını biliyorum benim seçtiğimde brown switch var. Sizin önerdiğiniz bir switch var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı