Hotswap klavyede tuş nasıl cıkartılıp switch nasıl değiştirilir?

ugurinyoo

Zeptopat
Daha fazla  
E-Yooso Z11 klavye aldım AliExpress'ten 250TL'ye mutluydum bedavaya aldım diye lakin Windows tuşu cıktı anlaşmazlık başlattım, bir de şu klavyenin swichini cıkartamadım. İki kücük bir şey var onlara getirip yukarı doğru cektim, bütüm gücümle yavaşca denedim olmuyor bunun videosu yok mu kırmaktan korkuyorum. Ortada hiçbir şey yokken işten geldim oturdum PC'ye baktım calışmıyor, kolayca nasıl cıkartılır? Videolu fotoğraflı falan anlatırsanız cok sevinirim.

1721857040446.png

Buna benzer bir şey varsa elinde tutturup yanlardan hafif güç uygularak çıkarabilirsin.
Elle zor olsa gerek.
Alt tarafı switch sökmek için, üst tarafı keycapsleri sökmek için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video var.

Aynı durumu bende Redragon K617 Fizz ile yaşadım, virgül basmıyordu klavyeyi sıfırladım düzeldi.

E-Yooso Z11 klavye aldım AliExpress'ten 250TL'ye mutluydum bedavaya aldım diye lakin Windows tuşu cıktı anlaşmazlık başlattım, bir de şu klavyenin swichini cıkartamadım. İki kücük bir şey var onlara getirip yukarı doğru cektim, bütüm gücümle yavaşca denedim olmuyor bunun videosu yok mu kırmaktan korkuyorum. Ortada hiçbir şey yokken işten geldim oturdum PC'ye baktım calışmıyor, kolayca nasıl cıkartılır? Videolu fotoğraflı falan anlatırsanız cok sevinirim.

FN + Windows tusuna basın hocam belki kılıtlemıssınızdır.
Onun dısında o kucuk metal aparatla swıtchın kuzey ve guney tarafında pınıne basıp dık sekılde cekmenız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı