Hotweels vs beyblade koleksiyonu

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
İkisinden birini yapacağım.
Almak istediğim Hot Wheels'lar 370 TL'den beybladeler ise 500 TL'den başlıyor.
Hot Wheels için oradan oraya koşturmam lazım ama Beyblade'leri tek tıkla alabiliyorum ancak 15 günde geliyor.
Hot Wheels'lar ile eğlence yok, sadece kapalı kutu duruyorlar.
Beybladeleri açıp oynayabiliyorum hem de sergileyebiliyorum.
Hangi hobi daha iyi sizce? Bence beyblade açık ara önde.
Bu arada Beyblade'ler orijinal olmayacak, midfake: Orta sahte olacak.
Orta sahte: Orijinaline yakın ama ufak tefek farklar bulunduran.

Biliyorum böyle konulara kendimiz karar vermemiz lazım ancak fikir almayı seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hot Wheels tam bağımlılık yapan bir hobi arkadaşımın 30 bin liralık koleksiyonu var.
Ama kapalı durmaları çok saçma oluyor oynamayacaksam incelemeyeceksem niye aldım orada dursun diye mi aldım.

İkisinden birini yapacağım.
Almak istediğim Hot Wheels'lar 370 TL'den beybladeler ise 500 TL'den başlıyor.
Hot Wheels için oradan oraya koşturmam lazım ama Beyblade'leri tek tıkla alabiliyorum ancak 15 günde geliyor.
Hot Wheels'lar ile eğlence yok, sadece kapalı kutu duruyorlar.
Beybladeleri açıp oynayabiliyorum hem de sergileyebiliyorum.
Hangi hobi daha iyi sizce? Bence beyblade açık ara önde.
Bu arada Beyblade'ler orijinal olmayacak, midfake: Orta sahte olacak.
Orta sahte: Orijinaline yakın ama ufak tefek farklar bulunduran.

Biliyorum böyle konulara kendimiz karar vermemiz lazım ancak fikir almayı seviyorum.
Hocam acikcasi beyblade bence daha zevkli. Hatta elimde ki hotwheelslari satip beyblade koleksiyonu yapmak istiyorum bende. Su an elimde mf l-drago ve 3 tane rapidity beyblade var.

Hocam acikcasi beyblade bence daha zevkli. Hatta elimde ki hotwheelslari satip beyblade koleksiyonu yapmak istiyorum bende. Su an elimde mf l-drago ve 3 tane rapidity beyblade var.
Ama beyblade metal fight icin gecerli bu dedigim. Tabi bana gore bu. Ppden anladigim kadariyla sizde mfb koleksiyonu yapmak istiyorsunuz.

Hocam açıkçası beyblade bence daha zevkli. Hatta elimde ki Hot Wheels'lari satip beyblade koleksiyonu yapmak istiyorum bende. Su an elimde MF l-drago ve 3 tane rapidity beyblade var.

Yapılır, ben başlayacağım. Rapidity kullanmanızı tavsiye etmem.
30 Rapidty almak yerine 10 tane MF alırım daha iyi.
Başlangıç için Phantom Orion B: D, Twisted Tempo, Meteo L Drago alacağım.

Hot Wheels çok yaygınlaştı, bence bir şeyin koleksiyonunu yapacaksan daha nadir olmalı. İkisinden birisini seçecek olsam Beyblade seçerdim.

Evet bence de ancak alacağım beybladeler kapalı kutu sahte ve orijinale en yakın olanlar olacak.
Orijinal almak istesem hem 2.el oluyor hem de MF parasına yıpranmış mal satıyorlar.
Nadir olmayacaklar yani fakat Türkiyede çok fazla yok beyblade koleksiyonu, nadir sayılır.
Hem kim bilir belki MidFake üretimi de durur :D

Hot Wheels tam bağımlılık yapan bir hobi arkadaşımın 30 bin liralık koleksiyonu var.
Ama kapalı durmaları çok saçma oluyor oynamayacaksam incelemeyeceksem niye aldım orada dursun diye mi aldım.
Bence kapalı kutuda sergilenmeleri daha hoş çünkü açılınca boyları zarar görüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı