House Flipper Türkçe dil seçeneği gözükmüyor

EmreRdemM

Centipat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Game Pass'den aldığım House Flipper oyununda diller bölümde Türkçe yok ama Steam'de Türkçe dil desteği gözüküyor.
 
Game Pass'e ilk sahip olduğumda gerçekten heyecanlıydım ancak bu oyunda bile dil desteğinin bulunmaması diğer ay ki güncellememi askıya almama neden oldu. Daha önce Battlefield 4, A plauge Tale Innocence bu oyunlarda da dil desteği mevcut değil. Age of Empires IV le FIFA oynayıp durur vaziyete geldim.
 
Game Pass'e ilk sahip olduğumda gerçekten heyecanlıydım ancak bu oyunda bile dil desteğinin bulunmaması diğer ay ki güncellememi askıya almama neden oldu. Daha önce Battlefield 4, a plauge tale ınnocence bu oyunlarda da dil desteği mevcut değil. Age of Empires IV le FIFA oynayıp durur vaziyete geldim.

House Flipper'ın Steam'de Türkçe hali var zaten halihazırda bulunan bir dili neden eklememişler gerçekten düşündürücü.
 
House Flipper'ın Steam'de Türkçe hali var zaten halihazırda bulunan bir dili neden eklememişler gerçekten düşündürücü.
Ben Game Pass'a geleceği gün bu oyun indirmeye değer mi diye Elraen'in oynayışını izleyerek karar vermiştim oyun basbaya Türkçeydi daha önce de başıma dil konusunda problem çıkınca ilk başta Game Pass'ın verdiği dil desteği bölümüne bakıyordum.Ancak bu oyunda ne gerek var abi zaten Türkçe oyun diyerek indirdim.Tamamen pişmanlık...
 
Uzun zaman önce steam’den indirmiştim oyunda türkçe dil desteği vardı. Dün DLC’lerini indirdim yine türkçeydi, fakat az önce oyuna girdiğimde türkçe seçeneğin tamamen kalktığını gördüm. Bilgisi olan var mıdır?
 

Geri
Yukarı