Oyunlarda neden Türkçe dil desteği yok?

Kaynak gösteremeden az çok diye atıp tutuyorsun sonra kimse kaynak gösteremez diyorsun bilmiyorsun. 2016'da da Türkçe dil desteği getirmediler 2023'te de.

Evet gösteremezsin, Steam'den Epic'e geçen oyuncuları nereden görüceksin kardeşim, X oyununu alan türkleri nasıl görüceksin kardeşim. Atıp tuttuğum yok her şey ortada daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, kanıt yok atıp tutuyorsun demekten başka dediğin şey yok, sosyal medya kullan.

Evet gösteremezsin, Steam'den Epic'e geçen oyuncuları nereden görüceksin kardeşim, X oyununu alan türkleri nasıl görüceksin kardeşim. Atıp tuttuğum yok her şey ortada daha fazla tartışmaya girmeyeceğim, kanıt yok atıp tutuyorsun demekten başka dediğin şey yok, sosyal medya kullan.

Dünyada en fazla Steam kullanan 7. yiz ama arkadaş kimse AAA oyun almıyor diyor AAA oyunların çoğunluğunda Türkçe dil desteği var zaten konu Steam'deki genel oyunlar.

Dünyada en fazla Steam kullanan 7. yiz ama arkadaş kimse AAA oyun almıyor diyor AAA oyunların çoğunluğunda Türkçe dil desteği var zaten konu Steam'deki genel oyunlar.

Genel oyun dediğin ne dostum? Ayrıca Steam kullanan 7. falan diyonda hiçbir bağlantısı yok bunun oyun satın almakla. Çoğu kişi eski oyunlarını oynuyor, CS2 oynuyor.

Eki Görüntüle 1325434

Arkadaşlar birçok oyunda Türkçe dil desteği yok ama bir ton gereksiz dil var bazı arkadaşlar İngilizce öğren diyor. O arkadaşlar boşuna yazmasın sorun İngilizce değil, sorun bizim oyunlarda Türkçe olmaması. Bu benim çok zoruma gidiyor. Oyunlarda neden Türkçe yok?
Gereksiz dediğin diller çoğunlukla global olan diller. Türkçe olmaması benim de zoruma gidiyor sonuç olarak ingilizce bilmiyorum ve bilmeyenler için olması gerekiyor en azından. Bu işte Naughty Dog'u takdir ediyorum ben. Adamın oyunlarında Türkçe destek var. Altyazı ile kalmayıp Dublaj'da ekliyor.

Gereksiz dediğin diller çoğunlukla global olan diller. Türkçe olmaması benim de zoruma gidiyor sonuç olarak İngilizce bilmiyorum ve bilmeyenler için olması gerekiyor en azından. Bu işte naughty Dog'u takdir ediyorum ben. Adamın oyunlarında Türkçe destek var. Alt yazı ile kalmayıp Dublaj'da ekliyor.

Ya İngilizce öğren o zaman kadar saçma bir şey yok belki ben bare oyunda Türkçe olmasını istiyorum yani zevk.

Genel oyun dediğin ne dostum? Ayrıca Steam kullanan 7. falan diyonda hiçbir bağlantısı yok bunun oyun satın almakla. Çoğu kişi eski oyunlarını oynuyor, CS2 oynuyor.

Büyük AAA oyunlarda artık Türkçe görüyoruz genel oyun dediğim küçük çaplı veya kendi çapında AAA olmayan oyunlar yani Steam'e girip bir oyun beğendiğinde yüzde 90 türkçesi olmuyor çok bilindik oyunların oluyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı