zeromxp Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 67 27 Eylül 2023 #1 PC BIOS'a giriş yapamıyor diye şu videodakilerini yaptım çözüm bulamadım fakat bunun bir zararı var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PC BIOS'a giriş yapamıyor diye şu videodakilerini yaptım çözüm bulamadım fakat bunun bir zararı var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #2 İşin sonu hayıra çıkacak gibi gelmedi. Artı 1 Eksi
KS KS zeromxp Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 67 27 Eylül 2023 #3 Eren T. dedi: İşin sonu hayıra çıkacak gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açık yani oyun falan açıyor herhalde bir problem yok. Artı 0 Eksi
Eren T. dedi: İşin sonu hayıra çıkacak gibi gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açık yani oyun falan açıyor herhalde bir problem yok.