Merhaba cihazım 1040 G5 Hackintosh olarak Monterey kurabildim fakat Windows kuramıyorum. Bootcamp denedim normal Windows kurmayı denedim açılışta hep acpı / BIOS hatası veriyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım?
Evet yapıldı. Zaten BootCamp ile yapmanın ilk adımı o. O olmasaydı BootCamp kullanılmazdı.EFI dosyasını OCC ile açıp UEFI bölümünde driver sekmesindeki ExFatDxe yi kurdun mu?
Kurdum.EFI dosyasını OCC ile açıp UEFI bölümünde driver sekmesindeki ExFatDxe yi kurdun mu?
Sistem özellikleri nedir ?Merhaba cihazım 1040 G5 Hackintosh olarak Monterey kurabildim fakat Windows kuramıyorum. Bootcamp denedim normal Windows kurmayı denedim açılışta hep acpı / BIOS hatası veriyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım?
Kurdum.
Evet Microsoft aracı ile indirdiğim ISO.İndirdiğin ISO modifiyeli değil değil mi? Microsoft'tan aracı ile indirdiğin ISO değil mi?
Evet Microsoft aracı ile indirdiğim ISO.
İki türlü de bu hatayı alıyorum.BootCamp ile denediğinde hatasız diski bölüyor sistem sonra yeniden başlıyor başladıktan sonra bu hatayı alıyorsun doğru mu? Yoksa Bootcamp'siz mi yaptığında bu hatayı alıyorsun?
İki türlü de bu hatayı alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.