OpenCore HP 1040 G5 Bootcamp kurarken ACPI BIOS hatası

Yigit75

Megapat
Yer
Ümraniye
Merhaba cihazım 1040 G5 Hackintosh olarak Monterey kurabildim fakat Windows kuramıyorum. Bootcamp denedim normal Windows kurmayı denedim açılışta hep acpı / BIOS hatası veriyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım?

Merhaba cihazım 1040 G5 Hackintosh olarak Monterey kurabildim fakat Windows kuramıyorum. Bootcamp denedim normal Windows kurmayı denedim açılışta hep acpı / BIOS hatası veriyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım?

EFI dosyasını OCC ile açıp UEFI bölümünde driver sekmesindeki ExFatDxe yi kurdun mu?

EFI dosyasını OCC ile açıp UEFI bölümünde driver sekmesindeki ExFatDxe yi kurdun mu?
Evet yapıldı. Zaten BootCamp ile yapmanın ilk adımı o. O olmasaydı BootCamp kullanılmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri nedir ?

Evet Microsoft aracı ile indirdiğim ISO.

BootCamp ile denediğinde hatasız diski bölüyor sistem sonra yeniden başlıyor başladıktan sonra bu hatayı alıyorsun doğru mu? Yoksa Bootcamp'siz mi yaptığında bu hatayı alıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı