Çözüldü HP 15-ac125nd Notebooka mac os x kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi kuruluma geçtim teşekkürler
Bir sorun olursa tekrar rahatsız edebilirmiyim?
8ab5177134b30fb8e664d139de3ef6fc.jpg

Kurulum bitti multibeast açtım uefi seçtim başka bir ayar yapmam gerek mi ? Yoksa build seçeneginden install mı yapmam gerek

Olmadı yine usb den açmak zorunda kaldım

Arkadaslar forumdaki başarılı kurumların çoğunu okudum ama bir türlü yapamadım.
Multibeast uefi olarak seçtim ve kurdum, ama yine usb'den boot ediyor. Usb/efi/clover dosya içindeki hiç bir şey çalışmıyor ve açmak istediğimde apple store'dan bir uygulama indirmemi istiyor

Usta seni çok rahatsız ettim ama işin içinden çıkamıyorum. Multibeast'le boot olmadı, ben de clover config indirdim. Ve El Capitan anlatımındaki UEFI olan kurulum gibi ayarladım ve kurdum. Şimdi USB EFI clover doyasını HDD içine atacağım. Ama bende böyle karmaşık dosyalar çıkıyor. Hangisine kopyalamam gerek?
022_Mac.jpg

023_Mac.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD, GPT oalrak formatlı. Ancak Windows yanına yapılan kurulumlarda OS X, MBR formatlı olarak kurulur. İki şekilde deneyebilirsin. İlk olarak Clover Bootloader kurulumunu aşağıdaki resimdeki seçenekleri seçerek kur:
UEFI Olmayan Sistemler ( Windows Yanına Yapılan Kurulumda MBR Formatlı HDD için):
mbr_clover-png.95956

Bu olmaz ise Windows EFI mount et. Ardından USB/ EFI içindeki CLOVER dosyasını Bu bölüntünün içine kopyala.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı