Çözüldü HP 15-ac125nd Notebooka mac os x kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
disk0s1 senin HDD'nin EFI bölümü. Clover Dosyasını disk0s1 EFI içine kopyalayacaksın. Eğer olmadıysa aşağıdaki işlemleri yap:
  • EFI/Microsoft/Boot/ bölüntüsü içindeki bootmgfw.efi dosyasını bootmgfw-orig.efi olarak yeniden adlandırmak suretiyle yedeğini al.
  • Ve EFI/Microsoft/Boot içinde az önce yedeğini aldığın bootmgfw.efi dosyasını sil.
  • Şimdi Clover içindeki Cloverx64.efi dosyayı kopyala.
  • Bunun ismini bootmgfw.efi olarak değiştir.
  • Bu dosyayı EFI/Microsoft/Boot içine kopyala.

Anlatim için çok teşekkür ederim.
İlk seçenek'teki hdd/efi dosyası benim clover configurator ile mout ettiğim system disk'in içindeki mi. ?
Bir diğer konuda clover bootloader ile yaptığım kurulum sonrası el capitan disk'in içindeki efi dosyasını çöpe atmam gerekiyor mu. ?

Evet. Bak paylaştığın resimde var. Hayır atmayacaksın. Sen çok karıştıryorsun herşeyi, inan. İki mesajda çözülecek konu bu. Sadece ne yazdıysam onu uygula istersen. Sana sil dersem silersin.

Evet. Bak paylaştığın resimde var. Hayır atmayacaksın. Sen çok karıştıryorsun herşeyi, inan. İki mesajda çözülecek konu bu. Sadece ne yazdıysam onu uygula istersen. Sana sil dersem silersin.

Evet çok haklısın. Bir yandan mac kurmak istiyorum, bir yandan'da bilgisayarı bozarım diye korkuyorum. Dün ceza'lı olduğum için internet'te bakmadığım ve okumadığım konu kalmadı. Recep Baltaş'ın yaptığı video'da usb/efi/ clover dosyasını
Hdd/elcapitan/ efi dosyasına kopyalamamızı söylüyordu. Galiba ben yörüngemi kaybettim[emoji38][emoji38][emoji38]

Dediklerini aynen yaptım. Usb olmadan mac açılıyor ama windows açılmıyor
b6e978ffad6ad9cc4bb148bcdb026e4f.jpg
163a13a77a75231edf73cefd11090175.jpg
ef277412da73d73c80d6b133c99e9a18.jpg

Hepsinde böyle hata veriyor

Şuan'da mac açılıyor ama windows açılmıyor. O'nu nasıl düzeltebiliriz

Bence Windows'u sil en kötü paralels desktop kullanabilirsin

Video'daki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
anlatımların aynısını sırası ile yaptım. Ama son bölüm'deki clover boot option'dan sata disk'i boot bölümüne koyduktan sonra hiç birşey açılmıyor bios'a bile giremiyorum. Yardım edin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı