Kurduğum OpenCore otomatik eklenmediği için BootIce programını kullandım.
Programda OpenCore'u en üste koysam da boot menüsünde OpenCore hep ikinci görünüyor.
Bazen de OpenCore BootIce'ta gözükmüyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Bilgisayar modeli: HP 15-AY102NT)
OpenCore, Clover gibi boot-entry'de en başa eklenmiyor. Boot List'ten Priority ile başa çekebiliyor olman lazım vanilla olarak. BootIce'ı ilk defa duyuyorum. Windows'ta EasyUEFI ile başa çekmeyi deneyebilirsin.
OpenCore, Clover gibi boot-entry'de en başa eklenmiyor. Boot List'ten priority ile başa çekebiliyor olman lazım vanilla olarak. Bootıce'ı ilk defa duyuyorum. Windows'ta easyuefı ile başa çekmeyi deneyebilirsin.
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...
OpenCore ile macOS kurulumu için önce macOS sonra Windows kurmanızı öneriyorum. Bu sayade daha sağlıklı bir işlem yapmış oluruz. Bu işlemler sonrası sisteminizde Windows yüklü ise boot etmeyeceketir. Tekrardan Windows kurmanız gerekebilir. macOS kurulum sonrası İlk olarak aracımızı indirelim...