HP 15 BS008NT çok yavaş

İşlemci açısından bir sorun yok gibi duruyor olacak. İlk cümleyi hatalı kurmuşum. Kusura bakmayın.

Görsellerde bitmiş disk testleri yok.
İşlemcinde sorun yok.
HDD kullanım değerlerin çok yükseğe çıkıyor bu nedenle takılmalar yaşıyorsun.

Birkaç resmi boyutundan dolayı yükleyemedim bitiş resimlerini. An itibari ile telefonum bozuldu resimlerim hepsi gitti. Tekrar işlemi yapıp atabilirim sizlere. Ukalalık etmekte istemem açıkçası ama harddiskte bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayara Windows'tan başka hiçbir şey yüklenmedi. 5400 RPM olmasından kaynaklı bir yavaşlığı olabilir diye düşünüyorum. Yinede sizler kadar bilgilerim taze değil. O yüzden fikirleriniz benim için önemli ilginiz alakanız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Akşam resimleri yükleyiyeceğim istediklerinizi saygılar hürmetler arkadaşlar.

Bende de aynı bilgisayar var bir 250 GB bir ssd + 4 GB ram ekledim GTA 5 oynuyoruz şimdi
Aynı laptopu kullanıyorum 250 GB SSD 4 GB RAM ekledim 15 saniyede açılıyor CoD MW falan oynanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…