Merhaba değerli dostlar. Ben geçen hafta laptop aldım. Salı günü siparişi verdim. Perşembe elime ulaştı.
Şöyle bir sorun var. İçine Windows 10 kurdum.
Ama bilgisayar yüksek fan sesi veriyor. Mesela YouTube'a girsem Fan coşmaya başlıyor. Yüksek ses veriyor ve YouTube'tan çıksam bile fan yük seste çalışmaya devam ediyor.
Mormal sitelerde gezerken fansesi oldukça azalıyor tabii bazen öylede fan sesi artıyor ve internetten video açtığımda aşırı hızlanıyor hava çıkışına elimi uzatınca sıcak hava geldiği anlaşılıyor.
Windows içinde bile bazı kısımlarda yine aynı sorun buna bir çözüm var mı?
Bu fan sesi kafamı şişiriyor.
Müzik açsam son ses fanın sesi onu aşıyor.
Linkteki bilgisayarı aldım 3900 TL.
support.hp.com
.
Şöyle bir sorun var. İçine Windows 10 kurdum.
Ama bilgisayar yüksek fan sesi veriyor. Mesela YouTube'a girsem Fan coşmaya başlıyor. Yüksek ses veriyor ve YouTube'tan çıksam bile fan yük seste çalışmaya devam ediyor.
Mormal sitelerde gezerken fansesi oldukça azalıyor tabii bazen öylede fan sesi artıyor ve internetten video açtığımda aşırı hızlanıyor hava çıkışına elimi uzatınca sıcak hava geldiği anlaşılıyor.
Windows içinde bile bazı kısımlarda yine aynı sorun buna bir çözüm var mı?
Bu fan sesi kafamı şişiriyor.
Müzik açsam son ses fanın sesi onu aşıyor.
Linkteki bilgisayarı aldım 3900 TL.
HP Notebook - 15-da2024nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.
Son düzenleyen: Moderatör: