HP 15-DB0023NT laptop alınmalı mı?

5 sene uzun bir zaman, sen en az 5 sene diyorsun. 🙂
O makina 2000TL civarı için özellik olarak iyi. Oyun için ise uygun değil.

Ben genel kullanım için ikinciel temiz, daha performanslı ve kaliteli ürünler alınabileceğinden onları öneririm.

Sıfır şartsa: 2200U işini görse de işlemci performansı olarak 3.nesil i5-3230M ayarlarında olduğunu belirteyim. SSD ve RAM ile dengeli bir şekilde çalışır ama performansı o kadar. 3230M upgrade yapılabilir ama 2200U lehimli.
Peki hocam sizin 2500-3000tl bandında bu laptopu al 5 sene olmasada seni uzun süre götürür dediğin bir laptop önerisi var mıdır? Yoksa ben bu sizin önermiş olduğunuz laptopu alayım artık götürdüğü kadar gitsin derdine mi düşeyim😊 dediğinize göre SSD ve ram desteği ileriki zamanlarda yaparım maksimum kaç GB destekliyor tem ve kaç MHz bulamadım ama 🤔

İkinciel yolları kapalı diyorsun. Öyle demiyorsan belki ilgini çekecek önerilerim olabilir.
Hocam ikinci el Hatay'da bulmak sıkıntı. Hadi buldum çok anlamadığım için arızalı ürün alma olasılığım yüksek ve kredi kartı ile alacağım için pek 2. Ele yanaşmıyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum zaten eski oyunlar daha çok ilgimi çekiyor (cm 2003/2004, model of honor, NFS undergroud hot pursit gibi) 10 fps eksik olsun ama kafam rahat olsun diyenler denim😊

4gb ram mi kaldı bu zamanda? Ben aldım tek slot çıktı Yükseltmek için tek slot yüksek kapasite şart oldu ve vazgeçtim. Ayrıca Hp 15 inç ürünlerde menteşeler çabuk kırılıyor. Kasaları dandik. Bu tarz ürünlerde Dell seçilmeli. Lenovo ve Asus da hikaye. Acer şaşırtıcı biçimde çok iyi üretiyor kasayı. Acer ya da Dell alınmalı bu segment ürünlerde. Yani günlük kullanım.

4gb ram mi kaldı bu zamanda? Ben aldım tek slot çıktı Yükseltmek için tek slot yüksek kapasite şart oldu ve vazgeçtim. Ayrıca Hp 15 inç ürünlerde menteşeler çabuk kırılıyor. Kasaları dandik. Bu tarz ürünlerde Dell seçilmeli. Lenovo ve Asus da hikaye. Acer şaşırtıcı biçimde çok iyi üretiyor kasayı. Acer ya da Dell alınmalı bu segment ürünlerde. Yani günlük kullanım.
Şimdilik bu ürüne yoğunlaştık hocam

Sizinde öneriniz var ise 2500-3000 bandında beyin fırtınası yapabiliriz 😊

Şimdilik bu ürüne yoğunlaştık hocam

Sizinde öneriniz var ise 2500-3000 bandında beyin fırtınası yapabiliriz 😊
Çok iyi olamasa bile harici ekran kartlı modelini bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Onboard çalışan makineye mahkum olmayın. m430 bile olsa iş görür.
Hocam ikinci el Hatay'da bulmak sıkıntı. Hadi buldum çok anlamadığım için arızalı ürün alma olasılığım yüksek ve kredi kartı ile alacağım için pek 2. Ele yanaşmıyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum zaten eski oyunlar daha çok ilgimi çekiyor (cm 2003/2004, model of honor, NFS undergroud hot pursit gibi) 10 fps eksik olsun ama kafam rahat olsun diyenler denim😊
İkinci el düşünürsen sana önerim olabilir. Nvidia 820m ekran kartlı Dell marka bilgisayarlar 1500 lira civarında gidiyor. Dediğin kullanım amacı için fazlasıyla yeter. Elbette garantileri olmayacaktır. Şanslıysan garantili de bulunabilir.

Çok iyi olamasa bile harici ekran kartlı modelini bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Onboard çalışan makineye mahkum olmayın. m430 bile olsa iş görür.

İkinci el düşünürsen sana önerim olabilir. Nvidia 820m ekran kartlı Dell marka bilgisayarlar 1500 lira civarında gidiyor. Dediğin kullanım amacı için fazlasıyla yeter. Elbette garantileri olmayacaktır. Şanslıysan garantili de bulunabilir.
Hocam yaşayabileceğim bazı problemler ve kredi kartı ile alacağım için sıfır düşünüyorum.

Bir de bunu araştır ama ben ikinciel almanı öneririm. Firmaların bazıları 3 ay garantili satıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı