Çözüldü HP 15-DW2011NT alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murat Gültekin

Femtopat
Merhaba yukarıda belirttiğim gibi HP 15-DW2011NT alınabilecek bir laptop mu (genellikle iş amaçlı ve arada bir CS:GO, GTA 5, PES2020 gibi oyunlar)
Bu arada işlemci hızı 1GHz çok sorun yaratır mı?

Çözüm
HP'lerde ısınma sorunu var diye biliyorum. Belki ileride sorun çekebilirsin. FPS düşüşleri aşırı sıcaklık bilgisayarın otomatik resetlemesi vs. İş için çok güzel bir bilgisayar. GTA 5 rahat kaldırır min 80 max 90fps arası. Pes 20 kaldırır mı bilemiyorum. CSGO min. 100 fps alır. Bu fiyata alabileceğin en iyi bilgisayar. Ablama aynı özelliklerden bir bilgisayar almıştım ama sadece gpu mx130'du. Yani sıcaklık konusunda hp kendini geliştirmiş olabilir ama bu fiyata alabileceğin en iyi bilgisayar diyebilirim.
HP'lerde ısınma sorunu var diye biliyorum. Belki ileride sorun çekebilirsin. FPS düşüşleri aşırı sıcaklık bilgisayarın otomatik resetlemesi vs. İş için çok güzel bir bilgisayar. GTA 5 rahat kaldırır min 80 max 90fps arası. Pes 20 kaldırır mı bilemiyorum. CSGO min. 100 fps alır. Bu fiyata alabileceğin en iyi bilgisayar. Ablama aynı özelliklerden bir bilgisayar almıştım ama sadece gpu mx130'du. Yani sıcaklık konusunda hp kendini geliştirmiş olabilir ama bu fiyata alabileceğin en iyi bilgisayar diyebilirim.

Çözüm
GTA 5 kaldırır ama bilgisayara yazık edersin. Diğer oyunlarda da CS:GO düşük ayarlarda akarsın. PES 2020 hakkında bilgim yok. Bu fiyat aralığında çok daha iyisini alırsın bu laptopa bulaşma!
Bu arada işlemcisi 1GHz falan değil seni iyi kandırmışlar. 1.20 GHz Turbo frekans 3.60 GHz. İllede alacağım diyorsan overclock ile adam olabilecek bir bilgisyar.

Merhaba yukarıda belirttiğim gibi HP 15-DW2011NT alınabilecek bir laptop mu (genellikle iş amaçlı ve arada bir CS:GO, GTA 5, PES2020 gibi oyunlar)
Bu arada işlemci hızı 1GHz çok sorun yaratır mı?
Bu paraya önermem çünkü HDD hızı 5400 RPM. 7200 olanlara bakmanızı tavsiye ederim.

GTA 5 kaldırır ama bilgisayara yazık edersin. Diğer oyunlarda da CS:GO düşük ayarlarda akarsın. PES 2020 hakkında bilgim yok. Bu fiyat aralığında çok daha iyisini alırsın bu laptopa bulaşma!
Alamazsın. Bu fiyatta 256gb ssdli 8. nesil intel işemci mx 100 lü bilgisyarlar var. Al derim csgo high ayarlarda 120fps oynatır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı