HP 15-DW2012NT bilgisayarın işlemci ve GPU frekansını düşürmesi

kuvaryi

Hectopat
Merhaba yaklaşık 5 aydır HP marka 15-DW2012NT modelini kullanıyorum, oyunlarda aşırı problem çıkarıyor. İşlemci ve ekran kartı kendini kısıyor. Bunu önlemek için ThrottleStop programını kullanıyorum, forumdan bir arkadaş ayarı ayarladı, ekliyorum fotoğraf olarak. İşlemci kendini kısıyor, yük altındayken 0.19 GHz'e kadar düşüyor, bunu önlemek için ThrottleStop açtığımda frekansı düzeliyor ama bu sefer de ekran kartı kendini kısıyor, ekran kartı normalde 1500 1600 MHz'lerden 800 MHz'e düşüyor, onun fotoğraflarını da MSI Afterburner'dan ekleyeceğim. Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu? Kağıt üstünde güçlü olan laptopum hiçbir oyunu oynatamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_67.png
    Screenshot_67.png
    82,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_68.png
    Screenshot_68.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_69.png
    Screenshot_69.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_70.png
    Screenshot_70.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_71.png
    Screenshot_71.png
    241,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_72.png
    Screenshot_72.png
    84,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
bu sıkıntıyı çözebildin mi? bende 1 senedir çözüm bulamadım ne hikmetse lol de bir sıkıntı yok ama cs 1.6 olsun, platform indie oyunları olsun 15-20 dk sonra fps drop oluyor senin yazdıgın problemden dolayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı