HP 15 DW2014 oyunlarda düşük performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

miracumutk

Femtopat
Katılım
20 Mart 2023
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
Tümleşik: Intel® Iris® Plus Grafik Kartı; Bağımsız
İşlemci
Intel i7-1065G7
Merhaba.
Bilgisayarı 2020 yılında aldım. FIFA 21-22, GTA 5 ve Witcher 3 gibi oyunları kasmadan oynadım ancak son 2-3 aydır FIFA 22, GTA 4, Call of Duty 2 rahat açması gereken oyunlarda bile FPS düşmesi yiyorum. Forumdan da başka sitelerden de çözümlere baktım, soğutucu da kullanıyorum aşırı bir ısınma da yok bu arada. Drop ise şöyle 5-10 dakika oynadıktan sonra akıcılık gidiyor aşırı donuyor 2-3 dakika sonra kendi düzeliyor ve döngüye giriyor. Yardımcı olacak olursa çok sevinirim. :)
Başlıkta çıkmamış bağımsız: NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 ayrılmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef işlemci kaynaklı,i5 1035G1 işlemcili iki farklı laptop kullanmıştım ikisinde de performans sorunu vardı ve sebebi işlemciydi.Aynı işlemci olmasa bile benzer bir problem olabilir diye düşünüyorum,işlemci bir anda kendini düşük frekanslara sabitliyor o esnada fps epey düşüyor.

Son 2-3 aydır demişsiniz,2 seneden sonra termal macun performansı düşmeye başlayacağı için ilk iş bilgisayarı komple temizleyip,termal macununu daha performanslı olanıyla yenilemenizi tavsiye ederim.
 
Ben de onu yapmayı düşünüyorum ama öncesinde tekrardan temiz bir windows kurup deneyelim dedi bir abim, bakalım önce onu deneyeceğim sonra açacağım, cevap için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı