HP 15-FC0030NT laptopa TPM 2.0 çipi nasıl takılır?

Xroth

Femtopat
Daha fazla  
Aliexpers gibi yerlerde vardır ama takması kolay değil iyi bir tamirci takmalı lehim lazım bi de istersen bypass yaparak win11 yükseltebilirsin (tpm2.0olmadan).Bide neden win 11 istiyorsun 10 daha hızlı oyun oynıcaksan ve pc çok iyi değilse 10 da kalmanı öneririm.

Windows 11'e geçemiyordum çünkü TPM 2.0 çipim yoktu, bir şekilde geçtim ama Valorant'a giremiyorum. Bilgisayarıma TPM 2.0 çipi takmak istiyorum.

https://www.hepsiburada.com/hp-15-fc0030nt-7q9m2ea-amd-ryzen-3-7320u-8gb-ram-256gb-ssd-15-6-fhd-windows-11-home-siyah-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004Y6BIT?magaza=ZEYBİLİŞİM

Laptopum buna benzer ama Windows 10 destekliyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ve takılıyorsa nereden alabilirim?

Paylaştığınız laptopla sizin laptopunuz arasında kesinlikle uçurum fark vardır. Bu laptop bayağı yeni nesil ve anakart tasarımı farklı bir yapıya sahip. TPM modülü 2 yapılı olarak gömülü çalışıyor bu laptopta. Sizin kullandığınız laptopun tam modeli lazım. TPM modülü sonradan takılabilen laptoplar uzun süredir piyasada yok. Fakat anakartta ısıtıp sonradan takılabilen TPM modülleri olabiliyor. Tam laptop modelinizi paylaşırsanız anakart yapısına bakıp ona göre yeni bir TPM modülü gömülebilir mi bakabiliriz.
Ayrıca Windows 11'e geçmenizi gerektirecek bir sebep var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı