TEKNOLOJİPEREST
Hectopat
- Makaleler
- 1
Herkese iyi geceler. Yeni laptop aldım bütün sürücüler yüklü hatta ekran kartı sürücüsünü kendim tekrar güncelledim.
Bilgisayarın fanı neredeyse hep çalışıyor. Isınmasa da çalışıyor fakat herhangi bir oyuna girdiğimde sesi bayağı artıyor.
Minecraft'ta bile artıyor o derece yani.
Oyun oynayayım dediğimde bilgisayar 5 dakika içinde ısınıyor gürültülü çalışıyor. Oynadığım oyunlar da ağır oyunlar değil. Ayrıca sadece denemek amaçlı 5-10 dakika giriyorum.
Az önce Microsoft Store'dan indirdiğim Asphalt Legend unite oyununa girdim FPS'te sıkıntı yoktu sabit 60'dı fakat fan gürültülü çalışıyordu ve ekran kartı 68 dereceydi.
Bu durum normal midir? Şu anki laptopumdan önceki kullandığım laptop çok daha düşük sistemli olmasına rağmen adamakıllı ses çıkarmıyordu ve ısınmıyordu.
Laptopumun modelini aşağıya bırakıyorum, görüşlerinizi de bekliyorum.
www.epey.com
(Tüm sürücüler güncel.)
Bilgisayarın fanı neredeyse hep çalışıyor. Isınmasa da çalışıyor fakat herhangi bir oyuna girdiğimde sesi bayağı artıyor.
Minecraft'ta bile artıyor o derece yani.
Oyun oynayayım dediğimde bilgisayar 5 dakika içinde ısınıyor gürültülü çalışıyor. Oynadığım oyunlar da ağır oyunlar değil. Ayrıca sadece denemek amaçlı 5-10 dakika giriyorum.
Az önce Microsoft Store'dan indirdiğim Asphalt Legend unite oyununa girdim FPS'te sıkıntı yoktu sabit 60'dı fakat fan gürültülü çalışıyordu ve ekran kartı 68 dereceydi.
Bu durum normal midir? Şu anki laptopumdan önceki kullandığım laptop çok daha düşük sistemli olmasına rağmen adamakıllı ses çıkarmıyordu ve ısınmıyordu.
Laptopumun modelini aşağıya bırakıyorum, görüşlerinizi de bekliyorum.
HP 15-fc0059nt (8M1T1EA) Notebook
HP 15-fc0059nt (8M1T1EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
(Tüm sürücüler güncel.)