HP-15BA026NT Laptopta Kasma Sorunları

staufen

Kilopat
Daha fazla  
Elimde HP'nin, HP-15BA026NT ürünü var fakat ben ürünü aldığımdan beri bir türlü kuramadım veya çözemedim. Freedos gelen ürüne kendim Windows 10 kurdum ve tarayıcıda, masaüstü ekranında ve grafik gerektirmeyen en kötü oyunlarda bile aşırı kasma sorunu var. En son olarak HP'yi aradığımda 1607 sürümünü kurun dendi ve ona uygun driverleri kurun dendi, bende kurdum ve driverlerini yükledim. Bilgisayarda 2 ekran kartı var, büyük ihtimalle oyunlarda harici ekran kartına geçmiyor. Tam olarak bu tür işlerden anlamadığım içinde yanlış bir şey yapmamak adına bir şey yapmıyorum. Bilgisayarda eksik olan ne var veya yanlış kurduğum, yüklemediğim neler var bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar yardım edebilir mi?
Bilgisayar özelliklerini aşağıda fotoğrafta bırakıyorum;
21.jpg
32.jpg
53454545.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat Windows kurulum videosuna göre kurulum yap, sonra Windows update'e girip tüm güncellemeler bitene kadar güncelleme yap, bittiğini düşününce sistemini tekrar başlat ve update var mı diye tekrar kontrol et, varsa onları da yap.
Aygıt yöneticisinde Windows tarafından kurulmayan driver varsa onları HP sitesinden kur. Sonrasında sorun varsa yazarsın.

Yani eski sürüm Windows üzerinde çalışma; zaten gene kurar updateleri.

Technopat Windows kurulum videosuna göre kurulum yap, sonra Windows update'e girip tüm güncellemeler bitene kadar güncelleme yap, bittiğini düşününce sistemini tekrar başlat ve update var mı diye tekrar kontrol et, varsa onları da yap.
Aygıt yöneticisinde Windows tarafından kurulmayan driver varsa onları HP sitesinden kur. Sonrasında sorun varsa yazarsın.

Yani eski sürüm Windows üzerinde çalışma; zaten gene kurar updateleri.
Dediğin gibi zaten daha öncesinde yapmıştım fakat gene aynı sorun devam ediyordu.Bilgisayar aşırı derecede ısınıyor ondan olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı