HP 15DA2022NT laptopa nasıl SSD takılır?

Bütçe
500

Fade0

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
St1000lm0351rk172
Arkadaşlar HP laptopum iyi durumda olmasına rağmen sebepsiz yere yavaşladı antivirüs testi yaptım disk sağlığını kontrol ettim her şeyi yaptım yapmadığım tek şey format atmak. Şimdi SSD almak istiyorum SSD alsam nasıl takarım, takabilir miyim? Nasıl kurarım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar HP laptopum iyi durumda olmasına rağmen sebepsiz yere yavaşladı antivirüs testi yaptım disk sağlığını kontrol ettim her şeyi yaptım yapmadığım tek şey format atmak. Şimdi SSD almak istiyorum SSD alsam nasıl takarım, takabilir miyim? Nasıl kurarım yardımcı olur musunuz?
Galiba bu laptop Sata SSD destekliyor. NVMe yuvası yok galiba. Alt kapağını çıkarıp HDD'ye ulaşacaksınız ve o diski çıkarıp SSD takacaksınız. İşlem o kadar.

Mevcut HDD'yi çıkarmadan sisteme M.2 SSD ekleyerek sistemi bu SSD'ye kurabilir HDD yide depolama amaçlı kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mevcut HDD'yi çıkarmadan sisteme M.2 SSD ekleyerek sistemi bu SSD'ye kurabilir HDD yide depolama amaçlı kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pilin sağ tarafındaymış m2 SSD yuvası hiç görünmüyor.

Son düzenleme:
Adamın taktığı M.2 değil SATA SSD. Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Laptopun kapağını açtığında M.2 yuvası görünmüyor sizinde gördüğünüz gibi.

Ne kadar çok biliyorsun sen bakim büyümüşte doğru bilgi verir olmuş.
Bataryanın sağındaki nedir acaba?

Ne kadar çok biliyorsun sen bakim büyümüşte doğru bilgi verir olmuş.
Bataryanın sağındaki nedir acaba?
Videoyu izledim lakin çözünürlükten kaynaklı olarak orası dikkatimi çekmemiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı