HP 15S-FQ2018NT nasıl?

Fiyat sınırı yok ama öğretmen uzun ömürlü olmasını istiyor oyun falan oynamayacak uzaktan eğitim için kullanılacak.
Seçtiğiniz bilgisayar güzelde RAM eklemesi yapmanız gerekebilir.(oyun oynamayacaksa yeterli gibi)
Edit: Freedosmuş kendiniz Windows yükleyip ayarlamanız gerekiyor.
O sıkıntı değil. Ben o tip basit işleri yaparım.
Seçtiğiniz bilgisayar güzelde RAM eklemesi yapmanız gerekebilir.(oyun oynamayacaksa yeterli gibi)
Edit: Freedosmuş kendiniz Windows yükleyip ayarlamanız gerekiyor.
HP çok tavsiye etmem. Isınma sorunu, müşteri hizmetleri sorunu, iade ederken çıkan sorunlar vs.
bilgisayarı ne için kullanacak ve en fazla ne kadar para verebilir?
Nasıl olsa oyun oynanmayacak.
Bilgisayarı ne için kullanacak?
Canlı ders amaçlı ama dediğim gibi uzun ömürlü olmalı.

Son düzenleme:
Fiyat sınırı yok ama öğretmen uzun ömürlü olmasını istiyor oyun falan oynamayacak uzaktan eğitim için kullanılacak.

Nasıl olsa oyun oynanmayacak.

Canlı ders amaçlı ama dediğim gibi uzun ömürlü olmalı.

Yani güzel bir tane iş, canlı ders vs. için istiyorsanız 5-6K arası laptoplar var. HP ısınma sorunu ve müşteri hizmetleri ile kanser ediyor, daha iyi bir Acer veya Lenovo modeli tavsiye ederim. Son kez söylüyorum, bütçeniz en fazla nedir?
8'lik RAM'ler ileride yetemeyebilir, bir 8'lik daha eklerseniz daha fazla performans alırsınız.

Yani güzel bir tane iş, canlı ders vs. için istiyorsanız 5-6k arası laptoplar var. HP ısınma sorunu ve müşteri hizmetleri ile kanser ediyor, daha iyi bir Acer veya Lenovo modeli tavsiye ederim. Son kez söylüyorum, bütçeniz en fazla nedir?
8'lik RAM'ler ileride yetemeyebilir, bir 8'lik daha eklerseniz daha fazla performans alırsınız.

Bütçe 10 bin Türk Lirasına kadar.

Bütçe 10 bin Türk Lirasına kadar.

Hocam yeni geldim, şaheserler buldum ancak 10K'ya kadar:
Bu notebook çok satıldı ve bayağı ünlendi bu model. Çok da iyi bir notebook. AMD isterseniz yukarıdakinden vazgeçmeyin derim.
Bir de bu yukarıdaki ikisi var. Monster sevilmez ve önerilmez, ancak bu yukarıdaki modeli gayet güzeldir, sizi uzun süre götürür. Bir de Dell var. Bu Dell modelini duydum ama pek bilmiyorum, ısınma sorunu falan bilmiyorum. İnternette inceleme videolarında bakabilirsiniz. i7 isterseniz de bunlardan vazgeçmeyin derim.
Benimkiler bu kadardı, şimdiden hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı