Çözüldü HP 250 G1 Big Sur'da klavye fare ve Wifi çalışmıyor

• Konuyu başlatan Dessa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 800
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba forumdaki Config dosyalarını denedim ama hiçbir türlü kuruluma geçememiştim. Şimdi bir siteden Config dosyası buldum ve kuruluma geçtim fakat laptopta ne touchpad ne klavye çalışmıyor harici fare ile kurulumu tamamladım. Şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıyeten laptopun hem dahili Wi-Fi hem de benim harici ASUS N10 ikisini de yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. @claus sizi bayağı rahatsız ettim ama bu konuma da çözüm bulursan çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vodoops2 kext dosyasını USB - Kext içinden sil.
Bunu indir ve RAR içindekini USB-Kext içine at.
Config dosyana işle ve sonra reset NVRAM atıp dene.
EFI dosyanı yolla bir kontrol edelim.
Wifi için bunu uygula.

Çözüm
Evet dediğiniz yaptım klavye ve maus çalıştı ama touchpad tıklaması çalışmıyor şuan onu yapabiliyor muyuz? Bu arada wifi de oldu elinize sağlık. Bu touchpad tıklamasına karşı bir yöntem var mı touchpad ile ilgili olduğu için yeni konu açmama gerek yok sanırım. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Eline sağlık, touchpad direkt Windows'daki gibi çalışmaz zaten. Çalışıyorsa sorun yok demektir :D
Asıl sizin ellerinize sağlık hocam olsun onu kullanmasakta olur sadece internette bazıları yapmış o yüzden bilginiz vardır diye dedim üstadım. Tekrardan emeğinize sağlık sayenizde herşeyiyle Big Sur kurulumunu tamamlamış oldum.

Hocam sadece bir şey sorucam icloud bağlanmaya çalıştım sunucu ile bağlantı kurulamıyor hatası verdi bunu aşmak mümkün mü? USB wifi kullanıyorum videolarda hep pci kartlara bir kod girilince çözülmüş.

Asıl sizin ellerinize sağlık hocam olsun onu kullanmasakta olur sadece internette bazıları yapmış o yüzden bilginiz vardır diye dedim üstadım. Tekrardan emeğinize sağlık sayenizde herşeyiyle Big Sur kurulumunu tamamlamış oldum.

Hocam sadece bir şey sorucam icloud bağlanmaya çalıştım sunucu ile bağlantı kurulamıyor hatası verdi bunu aşmak mümkün mü? USB wifi kullanıyorum videolarda hep pci kartlara bir kod girilince çözülmüş.

Tekrar ilginiz için teşekkür ederim. Uygun seri numarası bulamama rağmen;
ROM adresine MAC adresimi yazıp PlatformInfo'dan "built-in" satırını eklediğim an hizmetlere giriş yapabildim sorunsuz şekilde. Bir önceki deneyimimde de bu şekilde başarılı olmuştum. Tekrar teşekkür ediyorum.

Forumda böyle bir mesaj var yardımcı olabilir misiniz? @claus

Usb Wifi kullanıyorum Ethernet Kextini yüklemedim. En0 konusunu nasıl yapabilirim. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı