HP 250 G3 SSD ve RAM yükseltme

Makaleler
3
Elimde HP 250 G3 laptop var, ben bu laptopa RAM arttırıp SSD takmayı düşünüyorum. İşlemci ve ekran kartını yükseltebilir miyim?

İşlemci Intel Core i3 4500U
RAM 4 GB 2633 MHz
Ekran kartı NVIDIA GeForce 820 m
Yanıtladıgınız için teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve ekran kartını laptopta yükseltemezsin ayrıca Ram yükseltmeyi düşünüyorsan laptop anakart modelini araştır ve max kaç mhz ve kaç gb ram kapasitesi var bul ardından ona göre yüksel.SSD konusunda Samsung marka bir ssd alıp bir adım önde olacağını bilmeni isterim.

İşlemci ve ekran kartını laptopta yükseltemezsin ayrıca Ram yükseltmeyi düşünüyorsan laptop anakart modelini araştır ve max kaç mhz ve kaç gb ram kapasitesi var bul ardından ona göre yüksel.SSD konusunda Samsung marka bir ssd alıp bir adım önde olacağını bilmeni isterim.
Yükseltilebilir !
Elimde HP 250 G3 laptop var, ben bu laptopa RAM arttırıp SSD takmayı düşünüyorum. İşlemci ve ekran kartını yükseltebilir miyim?

İşlemci Intel Core i3 4500U
RAM 4 GB 2633 MHz
Ekran kartı NVIDIA GeForce 820 m
Yanıtladıgınız için teşekkür ederim. :)
Hatanız var l3 4500U adında bir işlemci yok 4005U olmalı.
DirectX ve Cpu-Z görüntülerini atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz birde görev yöneticisine girip performans bölümüne gidip oranında fotoğrafını atmalısın.
(Cpu-Z mainboard ve cpu bölümü)
Fotoğraf atmana gerek kalmadı özelliklerini buldum burdan 1600 mhz 8 GB olan rami seçip alabilirsin sadece 8GB olanı diğerlerinin CL değerleri daha düşük.

Son düzenleme:
anakart

anakart hewlett packard 2212

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı