HP 250 G7 i5 8265U alınır mı?

128 SSD'li laptop alınmaz zaten. HP'nin bu kasalarının diskini değiştirmek, RAM'ini arttırmak da çok zor, Full kasayı söküyorsun. Ancak DVD varsa onu çıkarıp kızakla SSD takabilirsin.

Okul, ikinci işletim sistemi, Virtual machine falan düşünüyorsan bence 512 SSD'li bir şey al minimum. Gerekirse ekran kartından feragat edilmeli eğer bütçe yeterli değilse, tabii benim düşüncem. Oyun oynamam pek.
SSD'sini windows için kullanıp 1 TB HDD'yi de kişisel işlerim için kullanırım diye düşünmüştüm... Kasasının çok kötü olduğunu biliyorum ancak yine de bir sorayım dedim, bir ihtimal :D HP'yi bu kadar düşünmemin sebebi de 1 TB HDD kapasitesi olması, diğerlerinde SSD 512 GB ancak HDD kapasitesi yok ve dediğin gibi bana min 512 gb lazım. SDD'si çok yüksek olanların da fiyatı çok pahalı ne yazık ki... Kafam çok karıştı ne yapmam gerektiğinden hiç emin değilim artık...

Düşük ekran kartlı ama 512 SSD bir makina alıp oyun ihtiyacını da makinaya Android emulator ( Bluestacks gibi) kurup android oyunları ile karşılayabilirsin mesela, aklıma gelen bir seçenek. Kişisel dosyaların için ssd'de yer kalmayınca external disk veya usb flash disk alabilirsin. Kolay gelsin, okulunda başarılar :)

Düşük ekran kartlı ama 512 SSD bir makina alıp oyun ihtiyacını da makinaya Android emulator ( Bluestacks gibi) kurup android oyunları ile karşılayabilirsin mesela, aklıma gelen bir seçenek. Kişisel dosyaların için ssd'de yer kalmayınca external disk veya usb flash disk alabilirsin. Kolay gelsin, okulunda başarılar :)
Alırsam mecbur flash vs. kullanacağım zaten :] İlgin için çok teşekkür ederim^^

Alırsam mecbur flash vs. kullanacağım zaten :] İlgin için çok teşekkür ederim^^

Bir şey değil. Bence Laptop'ı şimdi değil, okul başladıktan sonra al madem bilgisayar mühendisliği okuyacaksın. Sınıfta senin gibi laptop almak isteyen başka insanlar da olacaktır. Böyle durumlarda sınıfın en uyanığı devreye girip firmalardan toplu fiyat alır, laptoplar daha uygun fiyata gelir 😄

Bir şey değil. Bence Laptop'ı şimdi değil, okul başladıktan sonra al madem bilgisayar mühendisliği okuyacaksın. Sınıfta senin gibi laptop almak isteyen başka insanlar da olacaktır. Böyle durumlarda sınıfın en uyanığı devreye girip firmalardan toplu fiyat alır, laptoplar daha uygun fiyata gelir 😄
Vay, bunu bilmiyordum:D Ancak muhtemelen ben bekleyemeyeceğim :]

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı