HP 255 G8 nasıl daha performanslı hale getirilebilir?

Bütçe
2000Tl

Quattro12

Decapat
Daha fazla  
Selam cümleten. Bilgisayarımın güncel fiyatı 22.600 TL ancak hiç tatmin edici performansa sahip değil. Arka planda uygulama açık olmamasına rağmen LoL'de 45-50 FPS en düşük ayarlar. ETS 2 ProMods giremiyorum açılmıyor resmen. Valorant 50FPS civarı çok sinir bozucu. Bu yaz çalışıyorum ve bir yükseltme yapmak istiyorum ancak laptoplardan pek anlamıyorum. Hangi parçayı yükseltirsem büyük ölçüde faydası olur yardımcı olabilir misiniz? RAM, işlemci ve eğer onboard ekran kartı değişiyorsa onu da yükseltebilirim. Her türlü fikre açığım. Büyük ölçüde yardıma ihtiyacım var. PC link: https://www.hepsiburada.com/hp-255-...za=OKYANUS+MALATYA&url_src=and-product-detail

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram artırabilirsiniz ve ssd başka bir şey maalesef olmaz. Ekran kartı için egpu var ama değmez bence pahalı diye biliyorum.
Yorumun için teşekkürler dostum. Ssd m artıyor bile bir sıkıntım yok ancak ram yükselttiğimde en azından 30fps civarı yükselme olurmu bahsettiğim oyunlarda?

Ram artırabilirsiniz ve ssd başka bir şey maalesef olmaz. Ekran kartı için egpu var ama değmez bence pahalı diye biliyorum.
Hocam bahsettiğiniz eGPU ve rx6700xt yükseltmesi ortalama olarak 18.000 mâl oluyor. Ram yükseltmesi ile birlikte yirmi bin TL ye dayanıyor fiyat. Buna değeceğini sanmıyorum. Laptopu satma kararı almıştım bi ara 9000TL veren olmadı. Ne yapsam bilmiyorum. Siz bu durumda oldaydınız nasıl hareket ederdiniz?

Son düzenleme:
Apu sistemlerde çift kanal ram olunca performans artışı oluyor en az 8+8 yapın fps artşı 30 fps olurmu bilemem ama olacağı kesin.

Ya satın hocam yada rami artırıp kullanmaya devam bir süre daha egpu olayı pahalı ve değecek bir olay değil.

Bu yaz
Apu sistemlerde çift kanal ram olunca performans artışı oluyor en az 8+8 yapın fps artşı 30 fps olurmu bilemem ama olacağı kesin.

Ya satın hocam yada rami artırıp kullanmaya devam bir süre daha egpu olayı pahalı ve değecek bir olay değil.
Bu yaz bitimine kadar vergisiz pc olayı olursa eğer elimdekini satar alırım. Ama ram yükseltmesi yapacağım gibi duruyor. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ram i en fazla kaç mhz takabilirim acaba önerdiğiniz bir marka varmı son olarak.

İçindekiyle beraber kullanacksanız aynısından bulabilirseniz en iyisi o şekilde olur. Diğer türlüde dual kit ram olarak alabilirsiniz. Kingston, cruical, apacer ilk aklıma gelenler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı