HP 3500 MT sisteme GTX 750 Ti ve PSU takviyesi

• Kasa: HP 3500 MT
  • Anakart: gigabyte h61m-ds2
  • İşlemci: i5-3470 3.2GHz 6 Mb cache LGA 1155
  • PSu: 300W
  • RAm: 4x2 1333mhz ddr3 corsair
  • HDD: Hitachi 500gb 16mb
  • Fan: 8cm işlemci fanı + 9cm Kasa fanı
  • Ses kartı , ek kart falan yok sadece üsttekiler.

Ekran Kartı: ?

İşte Bu sisteme GTX 750 Ti almayı düşünüyorum ama Psu yeterli mi onda emin değilim. Bide yeterli ise Asus Gtx 750ti Strix OC & Msi Gtx 750ti TwinFrozrGaming. Bu iki kartın W farklı mı Hangisi bu sisteme daha iyi olur?

Şimdiden Teşekkürler...

PSU.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemciniz yaklaşık olarak 4460 ayarında bir işlemcidir yani darboğaz oluşturmayacaktır sisteminiz kaldıracaktır size tavsiyem o üç ekran kartından GTX 960 performans olarak R9 285 ile aynılar fakat daha yeni bir kart daha az güç tüketiyor bir de Nvidia'nın yazılımsal desteği daha kaliteli.

Psuyu değiştirince , Sistem destekledikten sonra ekran kartı modeli genişletilebilir. Sizin önerilerinizi dikkate alıcam ekran kartı modelide önerebilirsiniz Amd & Nvidia önemli değil. Büyük ihtimal uygunsuzdur ama Gtx 970'e bile genişletile bilir. :neo::ıslık: uygun ise düşünebilirim neden olmasın ama, Benim için R9 280x & Asus GTX960 ROG STRIX GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar yeterince tatmin edici olucaktır. :)

Önerilerinizi bekliyorum...
Tekrar Teşekkürler...

İşlemciniz yaklaşık olarak 4460 ayarında bir işlemcidir yani darboğaz oluşturmayacaktır sisteminiz kaldıracaktır size tavsiyem o üç ekran kartından GTX 960 performans olarak R9 285 ile aynılar fakat daha yeni bir kart daha az güç tüketiyor bir de Nvidia'nın yazılımsal desteği daha kaliteli.
Sanırım sizde gtx 960 kullanıyorsunuz nasıl memnun musunuz? Rica etsem birkaç deneyiminizi bizimle paylaşırmınız?

Bir Yardım edecek kimse yok mu acaba ? :matrix:

500W PSU ve GTX 960 takviyesi yapılabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı