Öğrenmek amaçlı yapmıştım. Anatomi öğrenmek amacıyla. Body yapamıyorum. Animasyon yaptığımı söyledim evet. Hard surface modellerden animasyon yapıyorum. Sculptda insan için sadece gövdenin bir kısmını dahil ettim. Stilize dinazor ve ağaç modellemelerimde var ama dediğim gibi onlar sadece bir dinazor ve ağaç olmadığından biraz özel. .dsfdsfs
drive.google.com
Göstermeye musait olanlar bunlar. Ev içeren ilk projem. Diğerleri retopolgy sclupt vs. O evi bitirdim orasının ortası konser yeri diğer evlerde studio ve çalışma yeri . İlerde bir köy var artık siz üzerine ekleyin hepsi dolu insan vs. 6 milyon tris var. dsdsa
6 milyon olmasının sebebi evlerin içi dolu ev eşyaları arabaların içleri var . Toprak var ağaçlık alanlar var . Küçük bir havuz var vs modern köy diyelim metallerin köyüüüüüüüü
Sana şunu tavsiye edeyim. Eğer modellemeyi öğrendiysen. Blenderın arayüzü ve akılda kalıcılığı yüksek kısayollarıyla sen en fazla 3 haftada blenderın içini dışını öğrenirsin. Daha sonra modellemeden kaldığın yerden devam edersin. Ben evde öğreniyorum bunun altını çizeyim üniversite öğrencisi değilim. Doğru kaynak olduğu sürece ve programda kolaysa deme keyfime. Eee! program kolay kaynakta bol! Daha ne bekliyon