Arkadaşlar kendime yeni bir bilgisayar aldım. RAM'i 8 GB fakat kullanılabilir miktarı 5.92 GB. Bu yüzden yanında ek olarak 1 tane daha RAM almak istiyorum önerileriniz nedir? Aldığım bilgisayar:
Aynı seriden ama aynısı değil sanırım. Kontrol edin. Bu belleği tavsiye ederim.Peki bu bilgisayar benimki ile aynı mı?
Arkadaşlar kendime yeni bir bilgisayar aldım. RAM'i 8 GB fakat kullanılabilir miktarı 5.92 GB. Bu yüzden yanında ek olarak 1 tane daha RAM almak istiyorum önerileriniz nedir? Aldığım bilgisayar:
Samsung'da sorun yaşamazsın . Micron ve Nanya 4 farklı kalitede üretim yapar vestel gibi düşünebilirsin. Samsung'da Hynix'de böyle şeyler yoktur. Samsung'un yanında micronun 3. kalite 4.kalite ürünü alırsın sorun yaşarsın .@ClGULi Konu sahibinin belleklerinde Micron çipi var?
Önerilerinizi yaparken dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Öyle bir şey yok. Farklı çipte bellek kullanılması uyumsuzluk sorununu tetikliyor.Zaten çoğu kullanıcının bellekleri karışıktır.
Kaynak?Samsung ve Hynix'le uyumlu çalışır.
Ne alakası var bunun?Vestel Toshiba'ya TV üretir 1.kalitedir.
Kendine TV üretir 2.kalitedir.
Regal adı altında üretir 3.kalitedir.
Seg adı altında üretir 4.kalitedir.
Bunun için de bir kaynak belirtmenizi istiyorum.Samsung'un yanında micronun 3. kalite 4.kalite ürünü alırsın sorun yaşarsın.
Öyle bir şey yok. Farklı çipte bellek kullanılması uyumsuzluk sorununu tetikliyor.
Kaynak?
Ne alakası var bunun?
Bunun için de bir kaynak belirtmenizi istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.