Çözüldü HP 500B MT kasada BIOS "wait" yazısında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem37

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba değerli hocalarım. Elimde HP 500b mt model bir kasa var. Bugün BIOS sürümünü flash bellegi önyüklenebilir hale getirip en son sürüme çıkarmıştım sürüm 6.10. daha sonra bilgisayarı kapat aç yaptıktan sonra BIOS'a girmeye çalıştım ama girince siyah bir ekranda "wait..." yazısı vardı sadece belli bir süre bekledim ama hala aynı yazi vardı. Bunu nasıl çözebilirim?
Hatanın fotografı bu:

20231203_001326.jpg

Öyle de deneyin. Bulabilirseniz.

Veya dönüştürücü ile olabilir.

Hocam bunu modlu BIOS'tan kaynaklı yapmış olabilir mi? Bir rehber görmüştüm burada modlamak için oradan indirip kurdum sonra bu hatayı verdi.

Şimdi modsuz kursam çalışabilir mi sizce?

Bir ihtimal ama kabloyu değiştirince BIOS gelme durumu var.

Hocam onboard denesem belki dediğiniz gibi olurdu ama ben bu bilgisayardan onboard görüntü alamıyorum.

Hocam onboard denesem belki dediğiniz gibi olurdu ama ben bu bilgisayardan onboard görüntü alamıyorum.

Yok onboard şart değil. Ya da eski BIOS'a dönersiniz.

Bende EZP2019 var BIOS çipi çıkartıp istediğimi yazılım ile basıyorum. Bozuk çıksa bile silip normal BIOS gömebiliyorum.

Yok onboard şart değil. Ya da eski BIOS'a dönersiniz.

Bende EZP2019 var BIOS çipi çıkartıp istediğimi yazılım ile basıyorum. Bozuk çıksa bile silip normal BIOS gömebiliyorum.

Hocam yabancı formlara sordum ve dediklerine göre BIOS bricklenmiş olduğunu söylüyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı