HP-BA010NT Laptopa eGPU Yapma

• Konuyu başlatan caws
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.494

caws

Hectopat
Daha fazla  
HP-ba010nt w7t00ea laptopum var A10 9600p APU işlemcim, R5 ve R8 M445DX Crossfire özellikli ekran kartım var. Oyun performansından memnun değilim. Laptopuma mini PCI-e yoluyla harici ekran kartı takmayı düşünüyorum, Aliexpress'ten aparat aldım yine Aliexpress'ten 750Ti aldım.
Kaç watt PSU kullanmalıyım? Yanlış mı yaptım? Laptopuma uyumlu olur mu sorun yaşar mıyım bilgisi olan varsa sevinirim.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
A10 5750m APU HD8950G ve HD 8970M CF sisteme deneyeceğim bugün geliyor elime olur olmaz size bilgi vereyim aynı sayılırlar bios ları disinda apu sisteme egpu bende araştırdım bulamadım apu sistemlere egpu en son gözümü karartıp yapma kararı aldım öğlen gibi elimde olacak parcalar bilgi veririm

Bende yanlış kabloyu almışım benim laptopta NGFF denilen giriş varmış Banggood’tan sipariş verdim kabloyu. Bilgilendiririm @ViooYa dostum bende merak ettim bilgilendirirsen sevinirim...

Arkadaslar bir kaç gündür üzerinde çalışıyorum geldiğim nokta şu adaptör ilk aldıgımda pc de hic görmüyordu kartı biosdan bir kac ayar ile gördü bu kez " Code 10" hatası verdi uğraştım araştırdım onu çözdüm "Code 43" hatası verdi hay garret dedim uğraş uğraş onu da çözdüm kartı pc ye tanıttım ancak bu kez amd nin radeon ayarlar kısmında kart normal çalışıyor görünmesine rağmen devredışı diyor yaklaşık bir gündür beynim sulandı devredışından nasıl cıkaracagım onu araştırıyorum. benim pc amd chipsetli ancak bir başka laptopda ( intel chipsetli ) yaklaşık 10 dakikada kurulumu yaptım sorunsuzca. amd lerde sanırım sorun oluyor halletmeye çalışıyorum şu anda bakalım henüz pes etmedim
370825

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı