Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #1 Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2022
Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde.
Çözüm Polorchen 16 Mart 2022 Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
Linux Kaymak dedi: Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde. Eki Görüntüle 1333758 Genişletmek için tıkla... UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #11 Polorchen dedi: Yapılmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam "boot" menüsüne giriyorum fakat USB çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Yapılmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam "boot" menüsüne giriyorum fakat USB çıkmıyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #12 Linux Kaymak dedi: Hocam "boot" menüsüne giriyorum fakat USB çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan mi giriyorsunuz? Çünkü buna benzer bir BIOS'ta açılışta boot menüsüne girip yapmamız gerekiyordu. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hocam "boot" menüsüne giriyorum fakat USB çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan mi giriyorsunuz? Çünkü buna benzer bir BIOS'ta açılışta boot menüsüne girip yapmamız gerekiyordu.
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #13 Polorchen dedi: BIOS'tan mi giriyorsunuz? Çünkü buna benzer bir BIOS'ta açılışta boot menüsüne girip yapmamız gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, UEFI BIOS sanırsam. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: BIOS'tan mi giriyorsunuz? Çünkü buna benzer bir BIOS'ta açılışta boot menüsüne girip yapmamız gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Evet, UEFI BIOS sanırsam.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #14 Linux Kaymak dedi: Evet, UEFI BIOS sanırsam. Genişletmek için tıkla... Cihazın tam modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #15 Polorchen dedi: Cihazın tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Kötü sistem Dosya Ekleri kedilertatlidir.PNG 23,5 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #16 Linux Kaymak dedi: Kötü sistem Genişletmek için tıkla... Açılışta F9 yapınca ne oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #17 Polorchen dedi: Açılışta F9 yapınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun ilk adımı yaptım, seçtim Linux'u fakat hata verdi. Hatayı paylaşıyorum bir dakika lütfen. [CODE title="Hata"]Failed to load ldlinux.c32 Boot failed: please change disks and press a key to continue.[/CODE] @Polorchen Son düzenleme: 16 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Açılışta F9 yapınca ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun ilk adımı yaptım, seçtim Linux'u fakat hata verdi. Hatayı paylaşıyorum bir dakika lütfen. [CODE title="Hata"]Failed to load ldlinux.c32 Boot failed: please change disks and press a key to continue.[/CODE] @Polorchen
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #18 Linux Kaymak dedi: Hocam çok sağ olun ilk adımı yaptım, seçtim Linux'u fakat hata verdi. Hatayı paylaşıyorum bir dakika lütfen. [CODE title="Hata"]Failed to load ldlinux.c32 Boot failed: please change disks and press a key to continue.[/CODE] @Polorchen Genişletmek için tıkla... ISO ve USB'nin sağlam olduğundan eminsiniz değil mi? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hocam çok sağ olun ilk adımı yaptım, seçtim Linux'u fakat hata verdi. Hatayı paylaşıyorum bir dakika lütfen. [CODE title="Hata"]Failed to load ldlinux.c32 Boot failed: please change disks and press a key to continue.[/CODE] @Polorchen Genişletmek için tıkla... ISO ve USB'nin sağlam olduğundan eminsiniz değil mi?
KS KS Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Mart 2022 #19 Polorchen dedi: ISO ve USB'nin sağlam olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm, ekran geldi ve 40 dakikadır siyah ekranda bekliyor, kuruluyor mu? Linux Mint logosu geldikten sonra oldu. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: ISO ve USB'nin sağlam olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm, ekran geldi ve 40 dakikadır siyah ekranda bekliyor, kuruluyor mu? Linux Mint logosu geldikten sonra oldu.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 16 Mart 2022 #20 Linux Kaymak dedi: Hocam sorunu çözdüm, ekran geldi ve 40 dakikadır siyah ekranda bekliyor, kuruluyor mu? Linux Mint logosu geldikten sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Otomatik yüklenmez hocam. Tekrar USB'den başlatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hocam sorunu çözdüm, ekran geldi ve 40 dakikadır siyah ekranda bekliyor, kuruluyor mu? Linux Mint logosu geldikten sonra oldu. Genişletmek için tıkla... Otomatik yüklenmez hocam. Tekrar USB'den başlatıp deneyin.