Linux Kaymak
Kilopat
Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde.
Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI BIOS işte hocam. Güncelleme var diyor sadece.Merhaba, HP PC'ye Linux kuracaktım, F10 tuşuna basarak BIOS'a geldim fakat böyle bildiğimiz BIOS değil. Şu şekilde.
Eki Görüntüle 1333758
Yapılmıyor hocam.
BIOS'tan mi giriyorsunuz? Çünkü buna benzer bir BIOS'ta açılışta boot menüsüne girip yapmamız gerekiyordu.Hocam "boot" menüsüne giriyorum fakat USB çıkmıyor.
BIOS'tan mi giriyorsunuz? Çünkü buna benzer bir BIOS'ta açılışta boot menüsüne girip yapmamız gerekiyordu.
Cihazın tam modeli nedir?Evet, UEFI BIOS sanırsam.
Açılışta F9 yapınca ne oluyor?Kötü sistem![]()
Açılışta F9 yapınca ne oluyor?
ISO ve USB'nin sağlam olduğundan eminsiniz değil mi?Hocam çok sağ olun ilk adımı yaptım, seçtim Linux'u fakat hata verdi. Hatayı paylaşıyorum bir dakika lütfen.
[CODE title="Hata"]Failed to load ldlinux.c32
Boot failed: please change disks and press a key to continue.[/CODE]
@Polorchen
ISO ve USB'nin sağlam olduğundan eminsiniz değil mi?
Otomatik yüklenmez hocam. Tekrar USB'den başlatıp deneyin.Hocam sorunu çözdüm, ekran geldi ve 40 dakikadır siyah ekranda bekliyor, kuruluyor mu? Linux Mint logosu geldikten sonra oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.