HP BIOS F.11'e güncellenmiyor

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
HP marka laptopumda BIOS'u F.10'dan F.11e gecirmek istedim fakat aşağıdaki hatayı aldım, bir yerde okuduğuma göre bunun çözümü HP'nin BIOS'larını sürücü ile uyumlu hale getirmesiymiş. Bu doğru mudur? Windows 11 22H2 laptopumda illa F.11'e geçmem gerekli mi yoksa HP'nin bunu düzeltmesini mi beklemeliyim. Flash ile BIOS kurmak la uğraşmak istemiyorum.

konu111.jpeg

@claus Hocam bu konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP marka laptopumda BIOS'u F. 10'dan F. 11e gecirmek istedim fakat aşağıdaki hatayı aldım, bir yerde okuduğuma göre bunun çözümü HP'nin BIOS'larını sürücü ile uyumlu hale getirmesiymiş. Bu doğru mudur? Windows 11 22H2 laptopumda illa F. 11'e geçmem gerekli mi yoksa HP'nin bunu düzeltmesini mi beklemeliyim. Flash ile BIOS kurmak la uğraşmak istemiyorum.

Eki Görüntüle 1600397

@claus hocam bu konu.

Antivirüs ile alakalı olabilir mi?

HP marka laptopumda BIOS'u F. 10'dan F. 11e gecirmek istedim fakat aşağıdaki hatayı aldım, bir yerde okuduğuma göre bunun çözümü HP'nin BIOS'larını sürücü ile uyumlu hale getirmesiymiş. Bu doğru mudur? Windows 11 22H2 laptopumda illa F. 11'e geçmem gerekli mi yoksa HP'nin bunu düzeltmesini mi beklemeliyim. Flash ile BIOS kurmak la uğraşmak istemiyorum.

Eki Görüntüle 1600397

@claus hocam bu konu.

BIOS zorunlu olmadıkça güncellemeye gerek olmayan bir yazılımdır.
Donanım yükseltmesi ve bariz bir hata yok ise güncellemeye gerek yok.

Kapatıp deneyin hocam.
Hocam malwarebytes kapadım defenderda gerçek zamanlı korumayıda kapadım yine olmadı.
Cihaz ile ilgili bir sıkıntınız yoksa BIOS atmanıza pek gerek yok.
BIOS zorunlu olmadıkça güncellemeye gerek olmayan bir yazılımdır.
Donanım yükseltmesi ve bariz bir hata yok ise güncellemeye gerek yok.
Laptopda bir hata yok ama @claus hocam laptopu daha iyi hale getireceğini söyledi bu yüzden açtım konuyu gergin etti biraz.

Hocam Malwarebytes kapadım Defender'da gerçek zamanlı korumayı da kapadım yine olmadı.

Laptopta bir hata yok ama @claus hocam laptopu daha iyi hale getireceğini söyledi bu yüzden açtım konuyu gergin etti biraz.

Yanlış bir bilgi verilmiş.
Dediğim gibi bariz bir hata olur ya da yükseltme o zaman atılabilir.
F10 ile F11 arasında ne değiştiği BIOS sayfasında belirtilmiştir buradan bakabilirsiniz.

Yanlış bir bilgi verilmiş.
Dediğim gibi bariz bir hata olur ya da yükseltme o zaman atılabilir.
F10 ile F11 arasında ne değiştiği BIOS sayfasında belirtilmiştir buradan bakabilirsiniz.
Güncelleme notunda sadece böyle yazıyor:

- Geliştirilmiş sistem kararlılığı sağlar.

Güncelleme notunda sadece böyle yazıyor:

- Geliştirilmiş sistem kararlılığı sağlar.
Hocam claus hocamın dediğini yenilemek istiyorum yanlış bilgi olmasın. BIOS u güncellememin iyi olacağını söylemiş sadece sistemi iyileştirir gibi bir iddiada bulunmamış bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı