Peki hocam, sağolun.Güncellemeye gerek yok hocam.
Sisteminiz zaten kararlı çalışıyor.
Peki hocam, sağolun.Güncellemeye gerek yok hocam.
Sisteminiz zaten kararlı çalışıyor.
Siz çok yanlış gelmişsiniz.BIOS zorunlu olmadıkça güncellemeye gerek olmayan bir yazılımdır.
Donanım yükseltmesi ve bariz bir hata yok ise güncellemeye gerek yok.
Doğru bilgi. Siz Win 98 kullanın.Yanlış bir bilgi verilmiş.
Dediğim gibi bariz bir hata olur ya da yükseltme o zaman atılabilir.
F10 ile F11 arasında ne değiştiği BIOS sayfasında belirtilmiştir buradan bakabilirsiniz.
Alın hocam program kurmamı istiyor fakat hata aldığım için kuramıyordum.Siz çok yanlış gelmişsiniz.
Doğru bilgi. Siz Win 98 kullanın.
Konu sahibi güvenlik yazılımları veya yetki sorunu olabilir. BIOS indirme sayfasını link olarak atın isterseniz.
Siz çok yanlış gelmişsiniz.
Doğru bilgi. Siz Win 98 kullanın.
Konu sahibi güvenlik yazılımları veya yetki sorunu olabilir. BIOS indirme sayfasını link olarak atın isterseniz.
Malwarebytes ı kaparım win defender da ise gerçek zamanlı korumayı kapatıp çalıştırmayı denemiştim aynı hatayı almıştım eğer bunları kapamanın başka bir yolu varsa siz yazabilirsiniz.Okul bittikten sonra deniyeceğim.Baktım. Tüm güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın. Ayrıca yönetici olarak çalıştırın.
Valla hocam doğrusu arada kaldım. Şimdi siz diyorsunuz güncellenmesi lazım, onlar diyor sorun çıkar laptop'u mahveder diyor hiç emin olamadım.Ben katılmıyorum. Ama fikriniz değişirse bildirin. Gerekirse uzaktan bağlanıp kontrol sağlayabilirim.
Son birkez daha deniyecem AVleri devre dışı bırakıp olmaz ise 22H2 için bekleyebilirim kararsızım.%100 gerekli değil tabiiki. Ben olsam güncel kullanırdım![]()
Hocam bir BIOS a gireyim dedim fakat BIOS da F8 veya F7 (diğerlerini denemedim) tuşlarına basınca yüksek sesli bir bip sesi geliyor bu gelişmiş ayarların olmamasından mı kaynaklı çünkü bu bip seslerinin bir hata olduğunu duymuştum. Dediğim gibi ama f tuşlarına basınca geliyor bu ses.Son birkez daha deniyecem AVleri devre dışı bırakıp olmaz ise 22H2 için bekleyebilirim kararsızım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.