HP BIOS F.11'e güncellenmiyor

BIOS zorunlu olmadıkça güncellemeye gerek olmayan bir yazılımdır.
Donanım yükseltmesi ve bariz bir hata yok ise güncellemeye gerek yok.
Siz çok yanlış gelmişsiniz.
Yanlış bir bilgi verilmiş.
Dediğim gibi bariz bir hata olur ya da yükseltme o zaman atılabilir.
F10 ile F11 arasında ne değiştiği BIOS sayfasında belirtilmiştir buradan bakabilirsiniz.
Doğru bilgi. Siz Win 98 kullanın.
Konu sahibi güvenlik yazılımları veya yetki sorunu olabilir. BIOS indirme sayfasını link olarak atın isterseniz.

Konu sahibi güvenlik yazılımları veya yetki sorunu olabilir. BIOS indirme sayfasını link olarak atın isterseniz.
Alın hocam program kurmamı istiyor fakat hata aldığım için kuramıyordum.

Kullanmışlığım vardır emin olabilirsiniz.
Hatta 95 ve Win 3.1 de kullanmışlığım vardır.

Konu sahibinin durumuna gelince F10 ile F11 arasında bariz bir fark yok güncellemenize gerek yok dedim.
Fark olarak ne var yazın birlikte değerlendirelim.
Ayrıca sistem stabil ise bu güncellemeyi almasına gerek yok.

Baktım. Tüm güvenlik ayarlarını devre dışı bırakın. Ayrıca yönetici olarak çalıştırın.
Malwarebytes ı kaparım win defender da ise gerçek zamanlı korumayı kapatıp çalıştırmayı denemiştim aynı hatayı almıştım eğer bunları kapamanın başka bir yolu varsa siz yazabilirsiniz.Okul bittikten sonra deniyeceğim.

Hocam HP nin Support whatsap hesabına yazdım saçma sapan cevaplar verdi çeviri olduğu için ama anladığım üzere onunda ısrar etmesi üzerine benim bu BIOS u yüklememem gerek miş. Niye diyecek olursanız, Windows 11 22H2 kullandığım için 21H2 sorun çıkartır mış uyumlu değilmiş. Yani bu cevabı HP Support dan duyduğum için bir doğruluk hissettim. Olsun, yinede yardımcı olan herekese teşekkürler.

Son düzenleme:
%100 gerekli değil tabiiki. Ben olsam güncel kullanırdım :)
Son birkez daha deniyecem AVleri devre dışı bırakıp olmaz ise 22H2 için bekleyebilirim kararsızım.

Son birkez daha deniyecem AVleri devre dışı bırakıp olmaz ise 22H2 için bekleyebilirim kararsızım.
Hocam bir BIOS a gireyim dedim fakat BIOS da F8 veya F7 (diğerlerini denemedim) tuşlarına basınca yüksek sesli bir bip sesi geliyor bu gelişmiş ayarların olmamasından mı kaynaklı çünkü bu bip seslerinin bir hata olduğunu duymuştum. Dediğim gibi ama f tuşlarına basınca geliyor bu ses.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı