Çözüldü HP DeskJet 2723 yazıcı çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. All-in-One HP DeskJet 2723 yazıcıya sahibim. Bundan yaklaışık 6 ay önce Windows 7 ile sorunsuz kullanyordum. (HP easystart vardı.) 2 ay önce falan Windows 10'a geçtim. Ama çalışmıyor. HP Smart ile denedim çalışmadı, HP easystart yüklemeye çalıştım olmadı aygıtlar&yazıcılar'dan kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Aygıtlar&Yazıcı'dan manuel olarak bağlamaya çalıştım olmadı. Aygıt yöneticisinden sildim olmadı. Bugün HP Smart ile kablosuz olarak denemeye çalıştım aygıta ulaşılamadı diyor. Sonra kablosuz seçtim gene aynı hatayı verdi. Ne yapmalıyım?

-Yazıcı çalışıyor.
-Wi-Fi ışığı yanıp sönüyor.

Not: Şu an Windows 11'deyim ama çalışmamasının sebebi bence o değil çünkü Windows 10'da da aynıydı.
@Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da tahmin ettiğim gibi, geçmiş olsun. Parça değişimi yazıcı parası kadar pahalı değilse değişebilirsiniz, diğer türlü ihtiyacınız varsa yenisini alın gitsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı