HP Elite 8300 MT Upgrade

enesguven9

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2 yıllık HP Elite 8300 MT iş bilgisayarı var.
  • Core i7 3770
  • 4x2 8 GB bellek
  • 500 GB HDD
  • Radeon HD 5570 (overclock ile güç bela GTA 5'i falan oynadım.)

Şimdi ekran kartı ve güç kaynağını upgrade etmek istediğimde, anakartımın ve güç kaynağının özel üretim olduğunu ve değiştiremeyeceğimi öğrendim.

Güç kaynağım şu şekilde: Sizce bu main ve CPU olarak ayrı ayrı 192 watt mı vermekte ?
P1870739.jpg

Ayrıca bu güç kaynağını değiştiremediğimden mütevellit, bununla GTX 750Ti kullanabilir miyim ? DVD sürücüsü kullanmıyorum ve belirttiğim gibi Radeon 5570 ile 2 yıldır kullandım gerek OC da yaptım. Sanırım 60 watt güç harcıyormuş ve Radeon da 42 watt harcıyordu bir 18 watttan kaybetmeyiz herhalde :kararsız:

Ayrıca şu videoda benim kasanın bir alt modelini bu şekilde upgrade etmişler. İngilizce'm ve yeterli donanım bilgim olmadığından anlayamadım, güç kaynağı yetmeyecekse buradaki işlem nedir, güvenli midir ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı