HP Elitebook 8470p Siyah Ekran Sorunu

furkaneren195

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
eGPU sistemimi bugün itibariyle kurmuş bulunmaktayım. Expresscard ile sök-tak yapılabilmesi için dGPU içermeyen 8470p aldım. Ekran kartım GTX 660.
  1. Açılışta eGPU'yu takarsam bilgisayar siyah ekranda kalıyor (hem dahili hem harici monitör).
  2. Windows yükleme ekranında expresscard üzerinden bağladığımda kartı görüyor fakat aşırı performans dalgalanması oluyor.
  3. ATX switchini on kısmına getirdim bu şekilde zaten 2. maddeyi yapabildim.
  4. Acaba iki taraflı 6 pin kablo edinsem bu sıkıntı ortadan kalkacak mıdır onur düşünüyorum. Çünkü gücü direkt olarak PSU'dan verdiğim için bilgisayarı açmadan önce ekran kartı çalışmaya başlıyor ve PTD switchinin de bu yüzden işimi görmediğini düşünüyorum.
Bu sorunu çözmem için yol gösterebilecek olan biri var mıdır?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhabalar;

2170p modeli bulunmakta pci ile bağladım ne yaptıysam çalıstıramadım egpu programı ındırdım ordada görmüyor.
8470p modelini alacagım bende acaba sorun driverlardan kaynaklanıyor olabılırmı. sorunu cozebıldın mı. ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı