HP EliteBook Workstation 8770w Hackintosh Kurulumu

Değerler bu şekilde
20190501_132841.jpeg

Teşekkürler ben şuanki macOS silip Mojave kurmayı deneyeceğim umarım daha iyi olur. Ayrıca sizede sormak istediğim bir şey var.

Benim PC de çift HDD yerin var, HDD1'de Windows 10 kurulu. Ben HDD 2'ye bir bölüntü oluşturup macOS oraya kuruyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra USB olmadan boot edebilir miyim ? Konuyu açma sebebim de buydu zaten bu konuda net bir bilginiz varmıdır acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumdan sonra Clover configurator ile tools altında bulunan mount efi kısmına gelin. Mount edebilecek bir disk var ise EFI bölümü var demektir ve onun içerisinde mutlaka EFI klasörü vardır o klasöre USB --> KEALEFI kısmından EFI klasörü içinde yer alan BOOT & CLOVER veya var ise sadece CLOVER klasörünü hdd içerisinde bulunan ilgili EFI klasörü içerisine kopyalayınız. Gerekirse clover ekranına usb ile gelip clover boot options isimli yerden add all entries yapıp kullanabilirsiniz. Birincil olarak clover/uefios diye görebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı