Çözüldü HP G6 2104ET OS X 10.9.3 yükleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var:

rko5j6.jpg

Bu ekranda takılıp kalıyor. Panic CPU ile alakalı herhalde. Çözemedim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Clover görüntüsü CPU için şu şekilde:

149mm4m.jpg

415yo.jpg

DUAL Boot videosundaki herşeyi harfiyen yaptım. AMD sürücülerini Transmac ile sildim. BIOS ile alakalı olduğunu zannetmiyorum, ordaki tüm ayarları da yaptım. Nitekim AHCI mode falan gözükmüyor ama SSD güncelleme AHCI olmadan yapılamayacağından ve şu anda yapabildiğimden dolayı AHCI aktif diye düşünüyorum. PC özellikleri de şu şekilde;

Mikroişlemci2,5 GHz Intel Core i5-3210M
Yonga setiIntel HM76 Express
Bellek4 GB DDR3
Video GrafikIntel HD4000
AMD Radeon HD 7670M (1 GB DDR3 ayrılmış)
Ağ KartıTümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN
Kablosuz Bağlanabilirlik802.11b/g/n; Bluetooth
[TBODY] [/TBODY]

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdaki RAW imaj ile yaptım zaten. Niresh açılmıyor. Recep Bey dediğiniz komutu Boot arg. yazağım herhalde değil mi? Yazdım oraya fakat değişen birşey yok. Hata yine aynı. tek fark öncekinde panic cpu 1 yazıyordu şimdi panic cpu 3 yazdı.

Recep Bey bir de sizin videoda şu dikkatimi çekti, CLover ile açıldığında Windows bölümü gözüküyor sizde ama bende gözükmüyor. Bu normal mi? Yani OS X kurlumunun yanındaki icondan bahsediyorum. Boot Microsoft EFI diyor sizde. Bir de usb bellek GPT olmuş benim SSD MBR. Bu sorun teşkil eder mi?

-f cpus=1 busratio=29 dart=0 komutuyla kurulum yaptım. Şu anda wifi çalışmıyor ve güvenli mod dışında açamıyorum. Bluetooth hatası veriyor.

Tamamdır, şu anda sorunsuz açıyorum. Şöyle bir sıkıntım var EFI bölümü olmadığı için MBR diskte bende clover efi loader ile açmayı denedim. Bu seferde windows açılmaz oldu. Mac'e de windowsa da yeniden format attım ve kurdum. USBdeki mac için cloveri düzenledim. Intel ekran kartını direkt olarak kurdurdum sorunsuz hiç verbose mod açmadan kurulum oldu bitti ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sıkıntılarım şöyle;
1-Wifi ve ethernet çalışmıyor.
2-Card reader çalışmıyor.
3-Dual Boot yapamıyorum.
4-Bluetooth çalışmıyor.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Windowsta baktım da ID olarak bunları mı değerlendireceğiz?
Bluetooth BCM20702A0
Wifi BCM43XX
Card Reader RTS5229 - RSP2STOR

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı