HP G6 2200G Windows 10 Driver Desteklemiyor

isimyokrds

Decapat
Başlıkta gördüğünüz gibi durum var, kaç senedir W7 kullanıyorum ve artık Windows 10 kullanmak istiyorum. Ama W10'a geçer geçmez ping sıkıntıları olmaya başladı, nasıl çözerim.

Başlıkta gördüğünüz gibi durum var, kaç senedir W7 kullanıyorum ve artık Windows 10 kullanmak istiyorum. Ama W10'a geçer geçmez ping sıkıntıları olmaya başladı, nasıl çözerim.

Laptop'unun üretici sayfasini atar misin? Google aramasi ile bulamadim.

Tesekkur ederim.
Öncelikle, üretici sayfasinda Windows 10 icin sürücü destegi olmamasi Windows 10 kuramazsin anlamina gelmiyor, benim MSI Laptop'umun da en son Windows 8.1 icin sürücü destegi vardi, fakat Windows 10 kurup eksik sürücüleri 8.1 icin olanlari indirdim, genel olarak sorunsuz calisti.

Sen de Windows 10 UEFI kur, ve eger LAN veya Wireless sürücülerinde sorun yasiyorsan öncelikle 8.1 icin verileni kurarak dene, sorun yine düzelmezse aygit yöneticisinden güncellemeyi dene.

Tesekkur ederim.
Öncelikle, üretici sayfasinda Windows 10 icin sürücü destegi olmamasi Windows 10 kuramazsin anlamina gelmiyor, benim MSI Laptop'umun da en son Windows 8.1 icin sürücü destegi vardi, fakat Windows 10 kurup eksik sürücüleri 8.1 icin olanlari indirdim, genel olarak sorunsuz calisti.

Sen de Windows 10 UEFI kur, ve eger LAN veya Wireless sürücülerinde sorun yasiyorsan öncelikle 8.1 icin verileni kurarak dene, sorun yine düzelmezse aygit yöneticisinden güncellemeyi dene.
Windows 10 UEFI nedir hocam onu bilmiyorum.

Windows 10 UEFI nedir hocam onu bilmiyorum.

Yani bildigin Windows 10, ama Laptoba UEFI modunda kurulmus demek. Windows 8/8.1 ile gelen Laptoplar UEFI destegi ile geliyor, yeni nesil bir arabirim. Zaten sosyal'de UEFI Windows 10 indirme, USB'ye yazdirma ve kurma konulari mevcut.

Buradan devam edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı