HP G6 Format Atmak

hayır winbootic ile kurmaya çalıştım o hatayı verince bende rufus ile kurmaya karar verdim ama gpt yi seçtim ama fat 32 olmadı bende ntfs seçtim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus ile yaparken GPT seçiniz.

USB bellekten bilgisayarı başlatın. Disk bölümleme kısmına geldiğiniz zaman oradaki tüm diskleri silip tek bir bölüm haline getirin.
  1. Shift + F10 yaparak komut istemini açın.
  2. List disk yazın.
  3. Select disk 1 yazın. Yalnız bu 1 rakamını sabit diskinize göre yapın. Aksi halde yanlış diski biçimlendirirsiniz. Sabit diskinizin boyutu ne ise ona göre belirleyip disk numarasını yazın.
  4. clean yazın.
  5. convert mbr yazın.
  6. 2 defa exit yazarak komu istemini kapatın.

USB bellekten bilgisayarı başlatın. Disk bölümleme kısmına geldiğiniz zaman oradaki tüm diskleri silip tek bir bölüm haline getirin.
  1. Shift + F10 yaparak komut istemini açın.
  2. List disk yazın.
  3. Select disk 1 yazın. Yalnız bu 1 rakamını sabit diskinize göre yapın. Aksi halde yanlış diski biçimlendirirsiniz. Sabit diskinizin boyutu ne ise ona göre belirleyip disk numarasını yazın.
  4. clean yazın.
  5. convert mbr yazın.
  6. 2 defa exit yazarak komu istemini kapatın.

diski biçimlendirdikten sonra no bootable device-- insert boot disk and press any key hatası veriyor çözümü nedir?

EDIT= bilgisayar şuanda açılmıyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı