HP G6 oyunlarda AMD ekran kartını çalıştırma

Masaüstün'e sağ tıklayın orada değiştirilebilir grafikleri yapılandır diye bir seçenek var. Ona tıkla açılan ekran da oyunu seç ve yüksek performans yap sorun ortadan kalkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki attığım resi gibi yaparsanız olur o zaman sürekli amd ekran kartından çalışır (sizde büyük ihtimalle Dynamic seçilidir)
hpswitch2.jpg
 
Orada öyle yazması normal. Biosu kurcalama. Masaüstünde sağ tık. Değiştirilebilir grafikleri yapılandırı aç. Sonrada oyunun exe sini şeç ve yüksek perfomansı seç.
 
Açıkcası bugün batlfed 4 ü yükledim en yüksek modda hiç donmadan 2 saat oynadım.. Sanırım oyuna girerken otomatik devreye giriyor amd. Bir de işin enteresan kısmı ekran kartı amd readon HD 7670m iken 7600m series oldu anlamadım...
 
Cevaplarınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim. Kart otomatik devreye giriyor ve hiç problem yaşamıyorum. Iyi çalışmalar
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı