HP G62 b16ST Notebook Ekran kartı Sorunu

Mehmet Durkut

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben steam adlı oyun platformudnan oyun oynuyordum ve oyunda hiç kasma problemim yoktu. Başka bir map'e geçince kasmalar başladı ve kesintisiz hemde donmaya başladı. Sonra pc' resetledim felan yine aynı hata tüm oyunlarımda ve baktım ki aygıt yöneticisinde birşey farkettim.

Sadece İntel HD Graphics olduğunu ve Ordan Ati Mobility Radeon HD 5470 Driverinin silindiğini gördüm ve bir çok driveri denedim bulamadı. Aradım taradım en so İntel HD graphics driverinide ben sildim ve pcyi resetledikten sonra masaüstü çözünürlüğüm 1024 e düştü ve Aygıt yöneticisinde 2 adet VGA grafik bağdaştırıcısı standart diye bişey çıktı. Bir türlü çözüm bulamadım arkadaşlar lütfen yardım edin ne olur :(

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olmadı be kardeşim lütfen yardım et ya paket yükleme hatası dedi ve araştırdım baya bi. Intel hd graphics driveriyle amd radeon hd 5470 driverini hp'nin kendi web sitesinden indirdim ve güncelleştir dedim. Kendi bigisayarımdan bul dedim ve Erişim engellendi hatası verdi :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı