AdanaKiller
Hectopat
Benim bilgisayarım ile Video'daki Toshiba'nın BIOS'lari farklı. Benimkinde Rev 3.5 gibi birsey yazıyordu, ayrıca oradaki menüler de yoktu. Sadece Visulation isimli seçeneği Enabled edebildim. Gerisini ellemeden kaydedip çıktım. PC açılırken F12'ye sürekli bastım fakat herhangi bir boot menusu gelmedi karşıma. Tam tersine pc açılmadı öyle siyah ekranda kaldı. Açma tuşuna basılı tutarak kapattım ve tekrar actım. BIOS'a girer gibi ESC'e bastim ve oradan Boot isimli bir seçeneği seçtim (F9). Oradan 3 tane seçenek çıktı karşıma, ilk ikisi bilgisayardaki Hard disk olduğunu sandım ve en alttakini seçtim ama maalesef Win8 ekrani çıktı ve Win8'i açtı. Herhangi bir sekilde Mac Os yoktu. Ne yapmam lazım ?
Iyi forumlar..
- - - Güncellendi - - -
Elimdeki harici diski biçimlendirip, içine Recep'in vermiş olduğu Usb imajı, yazıcılardan biriyle yazdırdığımda, Usb Pc'ye takılırken görebiliyordum fakat şu anda göremiyorum.
- - - Güncellendi - - -
Boot Devices da da Bilgisayarımda da HDD'yi göremiyorum, sanırım imaj ettiği için yaktı bir şey oldu. Ama takıp çıkarırken ses geliyor anlayamadım.
Iyi forumlar..
- - - Güncellendi - - -
Elimdeki harici diski biçimlendirip, içine Recep'in vermiş olduğu Usb imajı, yazıcılardan biriyle yazdırdığımda, Usb Pc'ye takılırken görebiliyordum fakat şu anda göremiyorum.
- - - Güncellendi - - -
Boot Devices da da Bilgisayarımda da HDD'yi göremiyorum, sanırım imaj ettiği için yaktı bir şey oldu. Ama takıp çıkarırken ses geliyor anlayamadım.
Son düzenleyen: Moderatör: