HP i5 4210U 820M 4+2 GB iyi mi?

azzentor

Hectopat
Daha fazla  
HP i5 4210U Intel HD ve 820M 4+2 GB ekran kartı 8 GB RAM 4 varmış 4 daha eklemiş 500GB HDD. Ben bu bilgisayarla bir şey çok beklemiyorum en düşük ayarlarda CS:GO 30 FPS versin yeter. İyi mi sizce ve bu satıcının sattığı 2 tane HP laptoptan birisinde bu sağ menteşelerinin kapağı yok. Kronik mi?

CS-GO 30FPS zevk vermez. Parana yazık alma bence.
Zorla oynayacaksın, birde ısınacak al başına belayı.
Zorla oynayacaksın, birde ısınacak al başına belayı.
Monitörün varsa bütçeni söyle masaüstü toplayalım.

HP i5 4210U Intel HD ve 820M 4+2 GB ekran kartı 8 GB RAM 4 varmış 4 daha eklemiş 500GB HDD. Ben bu bilgisayarla bir şey çok beklemiyorum en düşük ayarlarda CS:GO 30 FPS versin yeter. İyi mi sizce ve bu satıcının sattığı 2 tane HP laptoptan birisinde bu sağ menteşelerinin kapağı yok. Kronik mi?
Bende de aynı sistem var 4gb ram cs go 45fps alıyorum

Menteşe kapağı sert açılıp kapanmada ya da sökülüp takılırken kırılır. Menteşe tasarımıyla alakalı biraz da, bazıları kırılmaya daha müsait oluyor. Fiyatını söylersen iyi mi değil mi daha net bir şeyler söyleyebiliriz.

Menteşe kapağı sert açılıp kapanmada ya da sökülüp takılırken kırılır. Menteşe tasarımıyla alakalı biraz da, bazıları kırılmaya daha müsait oluyor. Fiyatını söylersen iyi mi değil mi daha net bir şeyler söyleyebiliriz.

2400

CS:GO 30FPS zevk vermez. Parana yazık alma bence.
Zorla oynayacaksın, bir de ısınacak al başına belayı.

Ben eski laptopla i3 1.nesil 20FPS alıyordum rekabetçide yetiyordu.

CS:GO 30FPS zevk vermez. Parana yazık alma bence.

Monitör var boşta 2800 butce

Alma. 2. El alma. APU al emin ol şimdi attığından daha çok performans alırsın. Telefondayım bu nedenle bileşen linklerini atamıyorum. Arkadaşlar atarlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı